GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γύρισε το κοντέρ στο "0", ο "λαγός"...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης ... κι έτσι ξεπέρασαν το σοκ απ᾽το άκουσμα των αντίθετων διακηρύξεων (" κλείσιμο γυμναστηρί...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

...κι έτσι ξεπέρασαν το σοκ απ᾽το άκουσμα των αντίθετων διακηρύξεων ("κλείσιμο γυμναστηρίου της Βουλής") μόλις χθες, οι ορδές του κομματικού παρακράτους που αναμένουν μια εποχιακή θεσούλα. Ο Πρόεδρος, έχει εμπειρία στην τακτοποίηση και συνηθίζει να διαρρέει καμιά μακακία για να περνά η ώρα, ώστε την επομένη κιόλας μέρα να αυτοδιαψεύδεται, διατηρώντας έτσι το ισχυρό παραταξιακό του προφίλ. Προφίλ που γνωρίζει αυτές τις μέρες διεθνή αναγνώριση, μετά όλων των απαραίτητων τιμών, καθώς βρίσκεται στο αυτάδελφο νησί της Κύπρου για διακοπές, με συνοδεία πολυάριθμης ομάδας γνωστών κολαούζων.
Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλας, διδάσκει τον κατάλληλο χρόνο διάρκειας μιας επικοινωνιακής φωτοβολίδας, καθώς τυχόν επιμήκυνση της ισχύς της έχει τα αντίθετα απ᾽ τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παλιά καραβάνα γαρ.
Αναμένω να δω πως θα τα μπαλώσουν, μια μέρα μετά, οι γνωστοί παπα(ρ)γάλοι:

5 σχόλια

  1. Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΜΑΓΑΖΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑίος ο αντιπρύτανης που μπλέχτηκε με τα δώρα στη Δραγούμη και τη 3D ΤιΒι.

    Πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έχει ο αντιπρύτανης που κ. Παντής (στη φώτο αριστερά περιχαρής που ακουμπάει τον Μουτάτρη), ο οποίος ιδεολογικά κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τον Μάιο του 2010...
    είχε εκλεγεί με το σχήμα «Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο Επιμένει Ακαδημαϊκά», που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό λόγω της συμμετοχής του ιδίου στο ψηφοδέλτιο...

    Να θυμίσουμε ότι όπως λένε τα παραστατικά ο Αντιπρύτανης φέρεται να έκανε δώρο ένα iphone στη Ν. Δραγούμη (ο ίδιος λέει ότι πήρε και κοσμήματα) και να παρέλαβε μια plasma 3D τηλεόραση.

    Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του λέει ότι όλα αυτά τα έκανε έν αγνοία του ένας υπάλληλος, δεν έχουν πληρωθεί και η ΤιΒι ήταν για την κατασκήνωση του ΑΠΘ όπου και παραδόθηκε αφού την κράτησε επί ένα μήνα σπίτι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κράτησε την ΤV επί ένα μήνα σπίτι του;
    Για να τη ζεστάνει;
    Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ , ΕΕΕΕ!!!!..

    ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 15 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ .

    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΌΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ,ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΜΩΡΈ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ …

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ, ΛΟΓΟ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ..

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ Η ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΆΜΕ, Η ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ.. ΠΆΝΤΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ..

    ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΉΤΑΝ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΣΑΜΑΡΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ ΒΕΝΥΖΕΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ …

    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕ!! ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    (ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΈ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ,ΕΕΕΕΕ;;;
    ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ, >ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΊ ΚΑΙ ΓΕΛΆΝΕ< ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ,
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΤΊΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ; ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΆΧΝΕΤΕ ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΆΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΜΑΣ;)


    Και για να μη ξεχνιόμαστε....

    Οι τρεις που — εξ αδιαιρέτου — κατέλαβαν την εξουσία με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση και σήμερα κυβερνούν παζαρεύοντας μεταξύ τους θέσεις και οφίτσια αρχίζουν να πιέζονται για αποτελέσματα: πρέπει νá βρούνε γύρω στα 11,5 δισ ευρώ μέχρι τις 24 Ιουλίου!


    Είναι αυτά τα 11,5 δισ , τα χρήματα που προκύπτουν ως ελληνική υποχρέωση με βάση το μνημόνιο το οποίο -- οι τρεις κύριοι (Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης)-- υποσχέθηκαν ότι θα επαναδιαπραγματευθούν.

    Να όμως που κατέλαβαν τις καρέκλες, μοίρασαν τα οφίτσια (στους ικανότερους, προφανώς) και που καιρός για επαναδιαπραγμάτευση και άλλες τέτοιες προεκλογικές γραφικότητες.


    Εξ άλλου ούτε η Μέρκελ, ούτε η Λαγκράρντ, ούτε καν ο «φιλέλλην» Ολάντ αφήνουν στην ελληνική κυβέρνηση των τριών, κανένα περιθώριο αλλαγής πολιτικής.


    Προφανώς οι τρεις θεωρούν ότι μια απάντηση του στιλ «προσπαθήσαμε αλλά αυτοί δε θέλουν να μας βοηθήσουν», θα τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

    Αν αισθάνονται δύσκολα και άβολα απέναντι στον κόσμο που κορόιδεψαν προεκλογικά...

    Πιθανότατα, οι τρεις τους εκτιμούν ότι ο φόβος η αδυναμία και η απόγνωση των ανθρώπων είναι μόνιμη κατάσταση την οποία μπορούν να διαχειρίζονται διαρκώς και για πάντα....

    Τους διαφεύγει, προφανώς γιατί δεν έχουν επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων, ότι μετά το φόβο ακολουθεί η οργή της οποίας η ένταση πολλαπλασιάζεται ανάλογα με το βαθμό και το μέγεθος της κοροϊδίας...



    Οι τρεις , τέλος, ξεχνούν και κάτι ακόμη σημαντικότερο.

    Δεν ψηφίστηκαν από τους πιστωτές και την τρόικα.

    Υπό αυτήν την έννοια, τον «μεγαλο λογαριασμό» δεν θα τον δώσουν στον Τόμσεν και τους λοιπούς επόπτες, αλλά στην ελληνική κοινωνία...


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!

    ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ, ΕΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ..

    ΣΚΕΦΤΉΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση