GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 συμβουλές για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού...

Τσιγκούνηδες, μαμάκιδες, κολλημένοι με τις πρώην... Μπορεί να καταλάβει εύκολα αν είσαι ένας από αυτούς και να φύγει τρέχοντας το επόμενο...

Τσιγκούνηδες, μαμάκιδες, κολλημένοι με τις πρώην...
Μπορεί να καταλάβει εύκολα αν είσαι ένας από αυτούς και να φύγει τρέχοντας το επόμενο δευτερόλεπτο.
Μην είσαι τσιγκούνης
Δεν εννοώ ότι πρέπει να μας στολίσεις με λουλούδια και να μας λούσεις στα διαμάντια. Μιλάω για τα μικρά πράγματα. Στο πρώτο ραντεβού ας πούμε μην τσιγκουνευτείς 10 ευρώ παραπάνω για ένα καλύτερο κρασί. Ούτε μετά το σινεμά στο φαστφουντάδικο. Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ρίξε το έξω μια μέρα.
Πορνοστάρ στο κρεβάτι
Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από κανονικές καθημερινές γυναίκες. Και μας αρέσει το σεξ. Το καθημερινό και το νορμάλ. Όταν περιμένεις ή μας τσιγκλάς να δράσουμε όπως οι πορνοστάρ ξενερώνουμε. Και πόσο μάλλον από το πρώτη φορά που θα βρεθούμε στο κρεβάτι, που όσο να 'ναι μια αμηχανία υπάρχει.
Το αγόρι της μαμάς
Έλεος. Μεγάλωσες. Δεν σου είπα να μην νοιάζεσαι ή να μη την αγαπάς, μάνα σου είναι, αλλά αν την αναφέρεις συνέχεια ή στηρίζεις τις αποφάσεις σου σ' εκείνη, τότε όχι μόνο από το πρώτο ραντεβού θα σε παρατήσει αλλά από το πρώτο του λεπτό. Μετά τα 18 σου δεν υπάρχει λόγος να σου αγοράζει τα εσώρουχά σου ή να σου λέει με ποια θα βγεις.
Τρόποι καλής συμπεριφοράς
Ναι είμαι σίγουρη ότι τους ξέρεις, στα έχει πει άλλωστε χίλιες φορές η μαμά σου, αλλά κι εγώ σαν Θεία οφείλω να τα επαναλάβω. Λέμε παρακαλώ κι ευχαριστώ σε όλους, από τον παρκαδόρο μέχρι τον σερβιτόρο, αφήνουμε πουρμπουάρ πάντα και δεν ετοιμαζόμαστε να κάνουμε παράπονα, αν δεν έχουμε την ψυχραιμία να τα κάνουμε ευγενικά. Αυτά αρκούν για το πρώτο ραντεβού. Και φυσικά για να μην την ξενερώσεις.
Εγώ, εγώ, εγώ
Από τις πιο στάνταρ ξενερωτικές καταστάσεις. Να σε πιάσει λογοδιάρροια, αλλά να μην μιλάς για τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σου. Ναι, σίγουρα έχει βγει μαζί σου για να σε γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν χρειάζεται να τα μάθει όλα τώρα. Ας προλάβει να μιλήσει κι εκείνη λίγο για τον εαυτό της ή κάνε καμιά ερώτηση κι εσύ.
Άσε τα ψέματα
Σε όλες μας αρέσουν τα κομπλιμέντα, αλλά όταν το παρακάνεις το καταλαβαίνουμε. Και το χειρότερο είναι ότι είμαστε σίγουρες πως το κάνετε για να μας ρίξετε στο κρεβάτι. Επίσης δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε ότι κι αν λέει. Έχεις δική σου προσωπικότητα και δικές σου απόψεις. Άσε που άμα συμφωνείς θα βρεις και τον μπελά σου.
Όχι και πολλά-πολλά
Από το πρώτο ραντεβού φυσικά για θα ξενερώσει εγγυημένα. Δεν χρειάζεται ν' αρχίσεις να μιλάς για σπίτια, παιδία και τα όνειρα σου για οικογένεια. Ούτε χρειάζεται να τις προτείνεις να μετακομίσετε μαζί από το τρίτο ραντεβού. Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς φρικάρουμε.
Η πρώην μας τελείωσε
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το ν' αρχίσεις να μιλάς για την πρώην σου. Ή μάλλον υπάρχει. Να μιλάς για την πρώην σου με τα χειρότερα λόγια. Δύο τινά θα περάσουν από το μυαλό της. Πρώτων ότι δεν την έχεις ξεπεράσει, και δεύτερον ότι την έχεις ξεπεράσει αλλά για να μιλάς έτσι μάλλον δεν είσαι και ο καλύτερος άνθρωπος.
Τρόποι και πάλι τρόποι
Πως μου ξέφυγαν πριν οι τρόποι για το φαγητό; Πάμε πάλι. Πρόσθεσε στην λίστα ότι δεν γλύφουμε το πιάτο μας, δεν ρευόμαστε, κτλ. Και έχε στο μυαλό σου ότι κάνεις δεν είναι ωραίος όταν μασάει και μιλάει ταυτόχρονα. Αν λοιπόν το πρώτο ραντεβού είναι για φαγητό, θέλει προσοχή.
Πρόσεχε τα λόγια σου
Δεν είσαι με τους κολλητούς σου. Όποτε λέξεις όπως «βυζιά», «ρε μ$%^&*α» κτλ. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω, καταλαβαίνεις το γιατί.

Πηγή: Prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση