GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 10 «χαράτσια» που γονατίζουν τους Έλληνες...

Απίστευτη φορολογική επιδρομή δέχονται εκατομμύρια Ελλήνων αυτή την ώρα. Μια φορολογική επιδρομή που δεν ξανάγινε σε καμιά χώρα του κόσμου, ...

Απίστευτη φορολογική επιδρομή δέχονται εκατομμύρια Ελλήνων αυτή την ώρα. Μια φορολογική επιδρομή που δεν ξανάγινε σε καμιά χώρα του κόσμου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα».
Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, από τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη- είναι βαθύς γνώστης των φορολογικών θεμάτων-, αποφασίστηκε να αυξηθούν οι δόσεις πληρωμής των φόρων.
Εκκαθαριστικά
Οι φοροτεχνικοί κάνουν λόγο για ένα πραγματικό σοκ. Ο περισσότερος φόρος θα πληρωθεί μέσω των εκκαθαριστικών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι: μειώθηκε το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και άλλαξε η φορολογική κλίμακα, έχουν «ψαλιδιστεί» κατά 50% με 100% οι φορολογικές εκπτώσεις, έχουν αυξηθεί έως και κατά 75% τα τεκμήρια διαβίωσης, εισπράττονται μέσω του εκκαθαριστικού τόσο η εισφορά αλληλεγγύης όσο και το τέλος επιτηδεύματος.
Ποιοι είναι οι δέκα φόροι που θα πληρωθούν μέχρι το Δεκέμβρη
1. Έκτακτη εισφορά
2. Φόρος επιτηδεύματος
3. Εκκαθαριστικά φόρου 2012
4. «Χαράτσι» μέσω ΔΕΗ 2012
5. Απλήρωτο «χαράτσι» ΔΕΗ 2011
6. ΕΤΑΚ 2009
7. ΦΑΠ 2010
8. ΦΑΠ 2011
9. Ειδοποιητήρια σε μικροοφειλέτες
10. Τέλη κυκλοφορίας 2013

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση