GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξέδιδαν 14χρονες στην Πάφο...

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κύπρου, μετά την αποκάλυψη ότι ανήλικες κοπέλες, ακόμη και 14 ετών είχαν πέσει θύματα κυκλώματος πορν...

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κύπρου, μετά την αποκάλυψη ότι ανήλικες κοπέλες, ακόμη και 14 ετών είχαν πέσει θύματα κυκλώματος πορνείας και οι μαστροποί τις εξέδιδαν για μερικά ευρώ. Ο τρόπος που τα μέλη του κυκλώματος εκμεταλλεύονταν τις κοπέλες προκαλούν ανατριχίλα.
Τα κορίτσια προέρχονταν κυρίως από φτωχές και προβληματικές οικογένειες. Έτσι, οι μαστροποί εκμεταλλεύονταν την οικονομική τους κατάσταση και τις αποπλανούσαν υποσχόμενοι χρήματα. Στη συνέχεια τις «πλάσαραν» σε γνωστούς τους, και τις εκβίαζαν για να μην τους καταδώσουν στην αστυνομία.
Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από τους γονείς των κοριτσιών φέρονται να γνώριζαν ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα μαστροπών αλλά δεν κατήγγειλαν το γεγονός για να μην «στιγματιστούν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση