GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ένας 19χρονος πίσω από την επίθεση σε Αιγύπτιο με λοστό...

Εντοπίστηκε, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο ένας από τους άνδρες, που φέρονται να είναι οι δράτες της άγριας επίθε...

Εντοπίστηκε, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο ένας από τους άνδρες, που φέρονται να είναι οι δράτες της άγριας επίθεσης σε βάρος του Αιγύπτιου τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, στην Ακτή Παπανικολή στα Χανιά.
Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, πρόκειται για ένα 19χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τον ξυλοδαρμό με λοστό και τον βαρύ τραυματισμό του αλλοδαπού, ένα περιστατικό που είχε προκαλέσει σάλο στα Χανιά.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Αιγύπτιος από την επίθεση που του έγινε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων σοβαρά τραυματισμένος με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι γιατροί του νοσοκομείου να κάνουν αφαίρεση νεφρού καθώς κινδύνευε η ζωή του.

1 σχόλιο

  1. Τουμπεκί ψιλοκομμένο η δήθεν "επαναδιαπραγμέτευση";

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο η ακύρωση της μείωσης 12% των ειδικών μισθολογίων; (προβλέπω στις επόμενες εκλογές όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να ψηφίζουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ!!)

    Αυτή είναι η αξιοπιστία των τρισάθλιων λαμογίων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των ηθικών αυτουργών των 3000 αυτοκτονιών-δολοφονιών, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχιας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!!

    Δεν θα προλάβει να σας στείλει στο εδώλιο, για το ξεπούλημα που ετοιμάζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, άθλια λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

    Ο λαός θα σας έχει κρεμάσει ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, κουφάλες δοσίλογοι και προδώτες (όσοι από σας, δεν προλάβετε να φύγετε με ελικόπτερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση