GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: "Το παιχνίδι είναι στημένο από το 2000- Αυτή είναι η 4η κυβέρνηση Σημίτη..."

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων ...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης:
Πάντα γνώριζα ότι υπήρχαν συνιστώσες στη Νέα Δημοκρατία του κύριου Σημίτη αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα χειροκροτείτο ο κύριος Βενιζέλος από τη Νέα Δημοκρατία όταν το ΠΑΣΟΚ δεν χειροκρότησε χθες τον Πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης την οποία ψηφίζει και της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιο είναι το στημένο παιχνίδι. Το απόλυτα στημένο παιχνίδι το οποίο παίζεται εις βάρος του Ελληνικού λαού εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από το 2000.Είναι ένα στημένο παιχνίδι το οποίο μας φέρνει σήμερα στο Κοινοβούλιο για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της τέταρτης κυβέρνησης Σημίτη.
Είναι η τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη, διότι ουσιαστικά η οικονομική πολιτική η οποία ακολουθείται, είναι αυτή που εμπνεύστηκε ο κύριος Σημίτης το 2000. Τότε υπουργός του επί της Οικονομίας ήταν ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου, κουμπάρος και εμπνευστής του σημερινού υπουργού Οικονομικών του κ. Στουρνάρα.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι τέτοια η σχέση του Πάνου Καμμένου με την Οικονομία που ισχυρίζεται ότι από το 2000 και μετά έχει ασκηθεί στη χώρα ενιαία οικονομική πολιτική και μάλιστα...εκσυγχρονιστικού περιεχομένου. Μακάρι αλλά δεν...
Αναρωτιέμαι πάντως γιατί ο ίδιος συμμετείχε σε ένα στημένο παιχνίδι ακόμα κι ως υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, αφού ήξερε ότι από το 2000 και μετά τα πάντα είχαν κριθεί. Έκλεισε πάντως την ομιλία του εντυπωσιακά:
Σ’ εμάς έπεσε ο ιστορικός κλήρος να εκπροσωπήσουμε όλες αυτές τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν τον ανθρώπινο πολιτισμό. Πολιτισμό που θεμελιώθηκε πάνω στις αρχές που δείξανε οι πρόγονοι μας και γι’ αυτό το λόγο λέμε ότι καταψηφίζουμε αυτή τη κυβέρνηση.

9 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκαμένους:
    Από τον Οκτώβριο η πρώτη δόση για την Κύπρο.

    [Το σίγουρο μέχρι τώρα είναι πως η τροικα είναι στην Κύπρο και η ΕΕ θα τη δανείσει 10 δις... για την Κίνα που μας τα είχαν ζαλίσει ούτε λόγος για δάνειο... η Ρωσία το παζαρεύει και το σκέφτεται να τους δανείσει 5 δις φανταστείτε να είχαν ζητήσει και όλο το ποσό, δηλ. 15 δις ή φανταστείτε πόσο εύκολα θα δάνειζαν εμάς με 100-50 δις...]

    Η Κύπρος δεν θα λάβει την πρώτη δόση του δανείου μέχρι τον Οκτώβριο κάτι που θα αναγκάσει τη χώρα να δανειστεί από τις κρατικές εταιρείες για να χρηματοδοτήσει τις λειτουργικές του ανάγκες έως τότε.


    Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires επικαλούμενο Κύπριους αξιωματούχους, η χώρα θα χρειαστεί δάνειο 10 έως 12 δισ. ευρώ από το ταμείο στήριξης της Ευρωζώνης αλλά χρήματα δεν αναμένονται τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες καθώς η τρόικα εξετάζει τον τραπεζικό κλάδο.

    Το κλιμάκιο της τρόικας βρέθηκε στην Κύπρο αυτήν την εβδομάδα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 10 ημέρες, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

    Η πλήρης έκθεση για τον τραπεζικό κλάδο δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί «για τους επόμενους μερικούς μήνες» ενώ οι εκτιμήσεις για τις χρηματοδοτικές ανάγκες των τραπεζών εξαρτώνται από τα «βασικά σενάρια για την Ελλάδα», συμπλήρωσε ένας εκ των αξιωματούχων.

    Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου δήλωσε στο ΡΙΚ πως «η Κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τη Ρωσία σε ό,τι αφορά το αίτημά της για δανειοδότηση».

    Επεσήμανε μάλιστα, πως, όταν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί με διαφάνεια και θα χειριστεί το ζήτημα.

    Σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος είπε ότι και την προηγούμενη φορά που έγινε δανειοδότηση της Κύπρου από τη Ρωσία γράφονταν πολλά, «αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι αποτελούσαν απλώς φαντασιώσεις».

    Αναφορικά με την Κυπριακή προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Στεφάνου δήλωσε ότι, αν όλα πάνε καλά μέχρι το τέλος, «η Κύπρος θα έχει αναβαθμισμένη θέση και κύρος στην ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι μόνο».

    «Όπως φάνηκε από τις πρώτες ημέρες», πρόσθεσε, «οι Ευρωπαίοι προσεγγίζουν με μεγάλες προσδοκίες την Κυπριακή προεδρία, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την άριστη δουλειά που έχει κάνει η Κύπρος με την συμβολή όλων».

    Ο εκπρόσωπος εξήρε τέλος, την στάση που τήρησαν όλοι οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τέρενς θα μας πει πως κατέληξε η Κύπρος με μνημόνιο;

    Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες ώρες προκειμένου να καταρρεύσουν σαν μπουρδολογίες όλα τα μέτρα εξόδου από της κρίση, που πρότειναν προεκλογικά οι ΑΕροψεκασμένοι του Π. Καμμένου.

    Ο Τέρενς δεν έχει κάνει ακόμα δηλώσεις για να μας εξηγήσει πως η Κύπρος που έκανε όλα όσα ζήταγαν προεκλογικά οι ΑΕροψεκασμένοι, δηλ.
    -που πήρε δάνειο από του ρώσους
    -που ζητάει νέο δάνειο απ' τους ρώσους
    -που ζητάει δάνειο από τους Κινέζους
    -που έχει ανακηρύξει ΑΟΖ
    -που έχει βρεί φυσικό αέριο
    που, που, που,....

    κατέληξε τελικά να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΕ και του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης!!!

    Ο Π. Καμμένος που τα ξέρει όλα μήπως μπορεί να μας βοηθήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο μίσος του, "πέπλο" στα μάτια του....

    Ούτε το πρόγραμμα του δεν ξέρει και...αυτοσχεδιάζει.
    Αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με το πως βολεύει.... απίθανος τύπος !!!
    και αυτο διότι το μοναδικό του πρόβλημα είναι ο Σαμαράς και τίποτε άλλο... εξ ου και το κόμμα του !!

    Λέει λοιπόν ο "αρχηγός," και μοναδικός Ελληνας στον πλανήτη....
    1.Είμαστε...και δεξιοί και αριστεροί και κεντρώοι και κομμουνιστές, απ'ολα !!
    2.Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΙ (02/04/2012):
    “Κάτω από τις 12.000-14.000 Ευρώ δεν υπάρχει φορολογία.
    Δεν μπορείς να πάρεις από έναν φτωχό άνθρωπο”

    Ενώ το συγκεντρωτικό Οικονομικό Πρόγραμμα των ΑνΕλλ (σελ. 27) λέει το εξής :“για εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, ενιαίος φόρος εισοδήματος 5%”

    Πάρτε μια γεύση" από τα λεγόμενα του, και βγάλτε συμπέρασμα,( video) το μίσος του, "πέπλο" στα μάτια του....τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα !!

    http://elpidablog.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τέρενς της αργομισθίας υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής... γιατί δεν τους δίνει το μπόνους από τα 56.000 που τσέπωσε..

    Υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής, που διεκδίκησαν επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

    Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής ζήτησαν 4.000 ευρώ για τη διπλή εκλογική αναμέτρηση και συμβιβάστηκαν στα 1.000 ευρώ, όπως τους πρότεινε ο τέως πρόεδρος της Βουλής Β.Πολύδωρας.

    Ωστόσο, τελικά, μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αντ.Σαμαρά και του προέδρου της Βουλής Ευ.Μεϊμαράκη,
    οι υπάλληλοι της Βουλής δεν πρόκειται να λάβουν εκλογικό επίδομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΑ ΟΡΝΕΑ.ΟΛΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην ασχολησθαι με γραφικους αφηστε τουσ τους καιμενους απο μπουρινι το παθανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουμπεκί ψιλοκομμένο η δήθεν "επαναδιαπραγμέτευση";

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο η ακύρωση της μείωσης 12% των ειδικών μισθολογίων; (προβλέπω στις επόμενες εκλογές όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να ψηφίζουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ!!)

    Αυτή είναι η αξιοπιστία των τρισάθλιων λαμογίων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των ηθικών αυτουργών των 3000 αυτοκτονιών-δολοφονιών, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχιας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!!

    Δεν θα προλάβει να σας στείλει στο εδώλιο, για το ξεπούλημα που ετοιμάζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, άθλια λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

    Ο λαός θα σας έχει κρεμάσει ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, κουφάλες δοσίλογοι και προδώτες (όσοι από σας, δεν προλάβετε να φύγετε με ελικόπτερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση