GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ στα 200 καλύτερα τμήματα της ειδικότητάς του...

Μετά από παγκόσμια έρευνα της QS το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, για το έτος 2011-12, κατατάσσεται ανάμεσα 200 κορυφαία τμήματα ...

Μετά από παγκόσμια έρευνα της QS το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, για το έτος 2011-12, κατατάσσεται ανάμεσα 200 κορυφαία τμήματα της ειδικότητάς του. Αποτελεί, έτσι, το Τμήμα με την υψηλότερη διεθνή αξιολόγηση μεταξύ των Τμημάτων του ΑΠΘ, αλλά και μεταξύ των συγγενών Τμημάτων στην Ελλάδα. Αξίζει να επισημανθεί η ιδιαίτερη υψηλή βαθμολόγηση του Τμήματος στους τομείς της διεθνούς αναγνώρισης, του συγγραφικού έργου του ακαδημαϊκού προσωπικού του, καθώς και της ικανοποίησης των εργοδοτών για την ποιότητα των αποφοίτων του.

1 σχόλιο

  1. Τέλος με τα κρατικά «μαγαζάκια» του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς!

    Με την παρέμβασή του για την γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ όπου ο κ. Τσίπρας ρωτούσε τον ...;κ. Τσίπρα ο διευθυντής του ΓΤ του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, στηλίτευσε το αυτονόητο και ένα σύστημα έπεσε πάνω του να τον κατασπαράξει!
    Ε, βέβαια, τα «κεκτημένα συμφέροντα»!

    Κανονικά, αυτά που είπε ο κ. Μουρούτης έπρεπε να τα είχε επισημάνει εδώ και καιρό η ΕΣΗΕΑ.
    Τα περιγράφει, άλλωστε ο Κώδικας Δεοντολογίας της, αλλά που;

    Η ΕΡΤ, εδώ και δεκαετίας είναι παραδομένη, μέχρι βαθμού αιχμαλωσίας, στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς, που λυμαίνονται ειδήσεις, προγράμματα, παραγωγές, εκπομπές. Τα πάντα! Για ξεκάρφωμα, όταν η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση, πετάνε κανένα ξεροκόμματο και στην άλλη πλευρά. Ίσα-ίσα για να προσφέρουν άλλοθι!

    Όλα αυτά, ενώ το «μαγαζί» συντηρείται με τον οβολό του Έλληνα πολίτη. Δυστυχώς, όμως, αυτό όχι μόνο δεν γίνεται σεβαστό, αλλά έχουν στηθεί πάρτυ διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος με αποτέλεσμα αρκετές διοικήσεις να αντιμετωπίζουν κακουργηματικές πράξεις.

    Προφανώς και η ΕΡΤ δεν πρέπει να είναι όργανο καμιάς εξουσίας και κανενός κόμματος, αλλά πάει πολύ να θέτουν εαυτούς υπεράνω κριτικής, εκείνοι που χρόνια σιτίζονται από το δημόσιο κορβανά.

    Για την ΕΡΤ υπάρχει μόνο μια λύση: να κλείσει και να αναδιοργανωθεί εκ βάθρων. Όλα τα άλλα είναι .ημίμετρα.
    Και να πάνε σπίτι τους οι διπλο-τριπλο-τετραθεσίτες δημοσιογράφοι. Να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης.

    Από την άλλη μεριά, ο Φωτόπουλος, εκλεκτό τέκνο του ΠΑΣΟΚ, που τώρα βρίσκει φιλόξενη στέγη στο ΣΥΡΙΖΑ, μας απειλεί με απεργίες, αν η εκλεγμένη Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Μια από τις αιτίες για την κακοδαιμονία αυτής της χώρας, είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους οι συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ. Και αυτό μόνον όσον αφορά στα προνόμια!

    Γιατί στις ευθύνες ..λακίζουν! Θυμάστε τις ηρωικές δηλώσεις Φωτόπουλου ότι θα ..
    ___________________________________
    μπλοκάρει την έκδοση των τιμολογίων με το χαράτσι;

    Έκανε το κομμάτι του στην τηλεόραση, και τέλος!

    Λοιπόν, να τελειώνουμε με τις μαγκιές που έκαναν όλες τις ΔΕΚΟ προβληματικές επιχειρήσεις ...; Και πρώτη ενέργεια να σταματήσει η χρηματοδότηση των συνδικαλιστών από τις επιχειρήσεις τις οποίες δυναστεύουν. Ας τα βγάλουν πέρα με τις εισφορές των μελών τους. Και κάτι ακόμα. Για τη λήψη αποφάσεων να απαιτείται η πλειοψηφία των εργαζομένων. Για να σταματήσουν να διοικούν οι παρέες..

    Το ίδιο ισχύει και στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Ψηφίστηκε ένας νόμος με ευρύτατη πλειοψηφία. Δεν είναι τέλειος, αλλά έχει πολλά θετικά στοιχεία. Από την επομένη, άρχισε το ροκάνισμά του επειδή θίγει φέουδα. Στην πρωτοπορία και πάλι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς. Μάλιστα, ένας εξ αυτών έγινε και Υφυπουργός Παιδείας. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την τύχη του νόμου.

    Παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται στο σύνολο σχεδόν του Δημοσίου. Όσο αυτά τα φαινόμενα δεν ξεριζώνονται από τη ρίζα τους, δεν θα ορθοποδήσει αυτή η χώρα. Και η κυβέρνηση αυτή αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...;

    O ...εχθρός όλων αυτών είναι μια λέξη: αξιοκρατία!
    Ας γίνει το σύνθημα της Κυβέρνησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση