GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια σφαγή 200 ανθρώπων στη Συρία

Τουλάχιστον 200 άτομα σφαγιάστηκαν την Πέμπτη από τις κυβερνητικές συριακές δυνάμεις σε χωριό της επαρχίας Χάμα, ανέφεραν ακτιβιστές τη...

Τουλάχιστον 200 άτομα σφαγιάστηκαν την Πέμπτη από τις κυβερνητικές συριακές δυνάμεις σε χωριό της επαρχίας Χάμα, ανέφεραν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης επικαλούμενοι μάρτυρες και κατοίκους.
Το χωριό Τρεμσέχ αρχικά περικυκλώθηκε από τα συριακά στρατεύματα και αργότερα εισέβαλαν μέλη της πολιτοφυλακής Σαμπίχα ανέφεραν οι ακτιβιστές.
Η επαναστατική ηγεσία του Συμβουλίου της Χάμα δήλωσε στο Reuters ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς στο χωριό είναι άμαχοι. Το χωριό σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δέχθηκε επίθεση από επιθετικά ελικόπτερα και άρματα μάχης. Αμέσως μετά άνδρες της φιλοκυβερνητικής πολιτοφυλακής μπήκαν στο χωριό και εκτέλεσαν αρκετούς πολίτες.
Αρκετοί από τους άμαχους σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό ή εκτελέστηκαν αφού πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Αρχικά οι πηγές των ακτιβιστών ανέφεραν ότι τουλάχιστον 100 είναι οι νεκροί στο χωριό της επαρχίας Χάμα, αλλά αργότερα ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε στους 200 οι περισσότεροι απλοί πολίτες, αναφέρουν οι πηγές των ακτιβιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση