GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβονται επιδόματα ανεργίας το 2013

Χιλιάδες ανυποψίαστοι ακόμα άνεργοι, οι περισσότεροι από εποχικά και τουριστικά επαγγέλματα, θα χάσουν το επίδομα ανεργίας από την 1η Ιαν...

anergoi 300x198 Κόβονται επιδόματα ανεργίας το 2013Χιλιάδες ανυποψίαστοι ακόμα άνεργοι, οι περισσότεροι από εποχικά και τουριστικά επαγγέλματα, θα χάσουν το επίδομα ανεργίας από την 1η Ιανουαρίου, όπως προβλέπει διάταξη που έχει ψηφιστεί στο πλαίσιο των μέτρων του Μνημονίου, η οποία μέχρι στιγμής έχει περάσει… απαρατήρητη.
Από την 1η Ιανουαρίου 2013 ο ΟΑΕΔ θα διενεργήσει έναν ακόμη έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι δικαιούνται επίδομα ανεργίας και ποιοι όχι.
Αυτή τη φορά όμως δεν θα αρκείται μόνο στον αριθμό των ενσήμων, αλλά θα γυρίζει πίσω στον χρόνο για μια τετραετία.
Εφόσον ο άνεργος έχει εισπράξει περισσότερα από 450 ημερήσια επιδόματα ανεργίας (18 μηνιαία) μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, τότε θα σταματάει να λαμβάνει το επίδομα.
Με την πρώτη εφαρμογή του μέτρου τον Ιανουάριο, ο ΟΑΕΔ θα αναζητήσει σε ποιους έχει χορηγήσει επίδομα ανεργίας την περίοδο από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.

2 σχόλια

  1. γαμιουνται οι νομοθετες ασυστολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi misoi poy tsepwnoyn... epidomata anergias, einai ma'i'moy... anergoi. Kala toys kanoyn. Gia osoys omws einai anergoi, prepei to kratos na merimnei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση