GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εφικτή η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης το 2016»...

Η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης είναι εφικτή το Νοέμβριο του 2016, διαβεβαίωσε ο διευθυντής του έργου Γιώργος Κωνσταντινίδης, σημειώνοντ...

Η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης είναι εφικτή το Νοέμβριο του 2016, διαβεβαίωσε ο διευθυντής του έργου Γιώργος Κωνσταντινίδης, σημειώνοντας ότι τα κεφάλαια για την υλοποίησή του είναι εξασφαλισμένα.
Ο κ. Κωνσταντινίδης πρόσθεσε ακόμα ότι μέχρι τέλους του έτους πρέπει να κλείσουν όλα τα σκάμματα των αρχαιολογικών ανασκαφών που αποτελούν μία από τις βασικές αιτίες καθυστερήσεων του έργου.
Μάλιστα δήλωσε ότι ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός για τις αρχαιολογικές εργασίες έχει υπερβεί κατά 75 εκατ. τους αρχικούς υπολογισμούς που ήταν 15 εκατ. ευρώ, καθώς το κόστος της διαδικασίας «υποεκτιμήθηκε σημαντικά».
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας είπε ότι δεν διανοείται να πιστέψει ότι η κυβέρνηση θα έρθει για τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη χωρίς προηγουμένως να έχει δοθεί λύση στο θέμα του μετρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση