GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: 20 παράνομοι μετανάστες στιβαγμένοι σε τροχόσπιτο Ελλήνων...

Είκοσι λαθρομετανάστες εντοπίσθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza, σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με διπλό πάτωμα...

Είκοσι λαθρομετανάστες εντοπίσθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza, σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με διπλό πάτωμα, που έφτασε στο λιμάνι του Μπρίντιζι, προερχόμενο από την Ελλάδα.
Πρόκειται για δεκαεννέα Ιρακινούς και έναν Σύριο, οι οποίοι βρέθηκαν στοιβαγμένοι σε τροχόσπιτο που μόλις είχε αποβιβασθεί από το φέρρυ μποτ Ιonian Queen. Oι ιδιοκτήτες του τροχόσπιτου, ένα ζευγάρι Ελλήνων, συνελήφθησαν με την κατηγορία υπόθαλψης της λαθρομετανάστευσης.
Για να μπορέσουν να εξέλθουν οι είκοσι αλλοδαποί (τρεις απ' αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών) χρειάσθηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών, «που άνοιξαν κυριολεκτικά στα δύο», τις λαμαρίνες του τροχόσπιτου.

1 σχόλιο

  1. 20;

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 20 ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση