GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρομπόλης: Θα ξεπεράσει το 24% η ανεργία το 2012...

«Για πρώτη φορά ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ξεπερνά τον ενεργό. Οι στατιστικές δείχνουν 1.200.000 ανέργους» δήλωσε ο Σάββας Ρομπόλης ...


«Για πρώτη φορά ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ξεπερνά τον ενεργό. Οι στατιστικές δείχνουν 1.200.000 ανέργους» δήλωσε ο Σάββας Ρομπόλης επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ο οποίος υπογράμμισε ότι το πέρασμα από την ύφεση στην ανάκαμψη δεν σημαίνει απαραίτητα απορρόφηση της ανεργίας, για την οποία εκτίμησε ότι ο μέσος όρο της θα φτάσει το 24% το 2012 και θα αυξηθεί περαιτέρω το 2013.
Παράλληλα, ο κ. Ρομπόλης  πρόσθεσε ότι «το εισόδημα σε εργαζόμενους πολλών κλάδων έχει μειωθεί έως 40% τα 2 τελευταία χρόνια» ανέφερε.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Συνεδρίων Ντίνος Άστρας τόνισε ότι η «παρτίδα» με τον τουρισμό δεν κερδίζεται φέτος. Απέδωσε αυτή την εξέλιξη στις απεργίες, δηλώνοντας ότι ένα μεγάλο πρόβλημα για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας Στέλιος Σταυρίδης δήλωσε ότι «οι εργαζόμενοι είναι πολύ πιο υπεύθυνοι από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες για την εικόνα που έχει η χώρα μας στο εξωτερικό. Τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε εργαζόμενος μπορεί με τις δικές του ενέργειες να διασώσει ή να δημιουργήσει θέσεις εργασίας» σχολίασε ο κ. Σταυρίδης.
«Μπορούμε να πολεμήσουμε το μνημόνιο από μέσα με σημεία ατράνταχτης λογικής» παρατήρησε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Νεράντζης. «Η προσωποποίηση των προβλημάτων είναι ένα πρόβλημα που έχει φέρει πολλά δεινά στην Ελλάδα» πρόσθεσε.
Να εφαρμοστεί η προγραμματική συμφωνία των τριών αρχηγών ζήτησε το μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης.
«Οι συμπολίτες μας προσδοκούν να καταφέρει κάτι η κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει στην κυβέρνηση ως μία αντιμνημονιακή συνιστώσα» τόνισε ο κ. Μαργαρίτης.

2 σχόλια

  1. Kai ta kleista... epaggelmata akomh 8eokleista... Aisxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.χαριστικα δανεια με εγγυηση του ελληνικου δημοσιου σε ιδιωτες για να αγορασουν κρατικη περιουσια..
    2.νεα χαριστικα δανεια με εγγυηση του ελληνικου δημοσιου για να τρεξει το μαγαζι για λιγα χρονια..
    3.τρωμε τα δανεικα σε μισθους δικων μας και παραγγελιες σε εταιρειες μας..
    4.και οταν το μαγαζι φαλιρησει,το ξαναδινουμε στο κρατος και φωναζουμε για διωξη της επιχειρηματικοτητας..
    5.γιατι το κανουν οι πολιτικοι?
    10% μιζα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση