GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Παράταση στη μείωση φόρων όσων βγάζουν κάτω από $250.000...

«Βοηθάμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.   Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα , κάλεσε το Κογκρέσο να επεκτείν...

«Βοηθάμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
  Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε το Κογκρέσο να επεκτείνει κατά ένα έτος τις μειώσεις φόρων που ίσχυαν κατά την περίοδο της προεδρίας του Τζορτζ Μπους για τους ανθρώπους που κερδίζουν λιγότερα από 250.000 δολάρια ετησίως.
Πρόσθεσε ότι αφήνοντας τους φορολογικούς συντελεστές να αυξηθούν για τα υψηλότερα εισοδήματα, δεν θα πληγούν στις μικρές επιχειρήσεις.
«Δεν πρόκειται για φορολόγηση των δημιουργών θέσεων απασχόλησης, αυτό είναι για να βοηθήσει τους δημιουργούς θέσεων εργασίας» είπε ο Ομπάμα.
Σημειώνοντας ότι το 97% του συνόλου των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ θα πέσει κάτω από όριο εισοδήματος των 250.000 δολαρίων το χρόνο.
Σε μία άλλη εξέλιξη, το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και το Δημοκρατικό Κόμμα συγκέντρωσαν περίπου 71 εκατ. δολάρια τον Ιούνιο, δήλωσε αξιωματούχος της εκστρατείας.
Τα στοιχεία αυτά τοποθετούν τον Ομπάμα -υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου- αρκετά κάτω από τον αντίπαλό του Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ, του οποίου το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας συγκέντρωσε 106,1 εκατομμύρια δολάρια τον ίδιο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση