GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδωσε εξετάσεις 28 ώρες αφού γέννησε...

Τελικά με θέληση και όρεξη ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα, και αυτό απέδειξε η 33χρονη Isobel Cohen, η οποία έδωσε τελικές εξετάσει...

Τελικά με θέληση και όρεξη ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα, και αυτό απέδειξε η 33χρονη Isobel Cohen, η οποία έδωσε τελικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, μόλις 28 ώρες αφού είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί.
Λίγες ώρες μετά τον τοκετό της, η Isobel άφησε την κόρη της Beatrice στη φροντίδα των νοσοκόμων της, στο νοσοκομείο Addenbrooke, στο Κέιμπριτζ. Φορώντας ένα μπουρνούζι και τις παντόφλες της, ολοκλήρωσε τις εξετάσεις τις πάνω στον Σαίξπηρ και μια αρχαιοελληνική τραγωδία στο δωμάτιο της, στο νοσοκομείο.
«Είχα τρομοκρατηθεί όταν έμεινα έγκυος, αλλά είχα αποφασίσει πως θα ολοκληρώσω τη σχολή μου. Είχα τη δυνατότητα να καθυστερήσω το πτυχίο μου για έναν χρόνο, αλλά δεν το έκανα, επειδή θα αφιέρωνα το περισσότερο χρόνο στο μωρό μου», δηλώνει η 33χρονη.
«Όταν κάθισα να δώσω τις εξετάσεις, σκεφτόμουν συνεχώς τη κόρη μου. Μετά όμως σκέφτηκα ότι την φροντίζουν οι νοσοκόμοι και ησύχασα. Είχα πάρει αρκετά παυσίπονα και ήμουν λίγο ζαλισμένη, αλλά συγκεντρώθηκα όσο πιο πολύ μπορούσα και έγραψα», συνεχίζει.
 Έδωσε εξετάσεις 28 ώρες αφού γέννησε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση