GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3ος Διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»...

Σκοπός του  3ου Διαγωνισμού  « i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία » είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που θα συμβά...

Σκοπός του 3ου Διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη πρωτοπόρων συστημάτων και εφαρμογών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα. 
Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων, έμφαση δίνεται από την Εθνική Τράπεζα στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων. Η υποστήριξη περιλαμβάνει ποικίλες ενέργειες, όπως η χρηματοδότηση πιλοτικών εφαρμογών, η παροχή συνδρομής στην προσπάθεια εύρεσης επενδυτών, η δυνατότητα εκπαίδευσης των συντακτών (σε περιπτώσεις φοιτητών) κλπ. 
Οι πρωτότυπες προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο του 3ου Διαγωνισμού θα πρέπει να αφορούν σε μια από τις ακόλουθες τρεις θεματικές ενότητες:
1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα,
2. Περιβάλλον και τεχνολογία, 
3. Πολιτισμός και τεχνολογία.
Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των:
- €20.000,
- €10.000,
- €6.000,
- €4.000 
κατόπιν αξιολόγησης από Καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
Η υποβολή των προτάσεων θα ξεκινήσει στης 16/07/2012 και θα διαρκέσει μέχρι στης 10/10/2012 (15.00).

2 σχόλια

  1. Και φυσικα το ερωτημα παραμενει:
    Γιατι να κανουμε δυο εκλογες και να πληρωσουμε τις εταιρειες (η συμμοριες) "κωματα",αποκομματα,ενα σκασμο λεφτα, "εκλογικη ενισχυση" ,αφου τελικα υπαλληλοι της .."τροικα" θα ηταν οποιοι και αν ψηφιζαμε??

    Εκτος αν θεωρειται προοδος που η Ν.Δ εμαθε και χρησιμοποιει και αυτη το πασοκικης εμπνευσεως ορο (μην χεσω) "οριζοντιες περικοπες"!!!
    Ακους εκει οι αλητες .."οριζοντιες περικοπες"!!!

    Τι παει να αυτο??
    Ω! ΤΙΠΟΤΑ ,ετυμολογικα εννοω.

    Στη πραξη ομως σημαινει οτι πας να πληρωθεις και παιρνεις 100-200 ευρω λιγωτερα!! και τοτε καταλαβαινεις τι σημαινει "οριζοντιες περικοπες"!!

    Ρε,Τους αλητες εχουν και... χιουμορ!!!!
    Σιχτιρ γαμωτοοοο

    Κρεμαλες γαμωτοοοο.

    Υ.Γ
    Μηπως θαταν καλλιτερα να επαναφερουμε τη βασιλεια ,την οποια κατηργησε ο μακαριτης Γεωργιος Παπαδοπουλος στο κατω κατω??
    Μηπως θαταν καλλιτερα να εχουμε "ανωτατο αρχοντα" το βασιλια Κωνσταντινο στη τελικα??

    Καλλιτερος θα ηταν απο αυτον το ξερακιανο Ολλανδο τομσεν η πως διαολο τον λενε..

    Τι λετε αγαπητοι μου φιλοι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λετε αγαπητοι μου φιλοι??

    τζων

    Ότι είσαι γκράντε μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση