GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3Ε: Προληπτική απόσυρση παρτίδας αναψυκτικού...

"Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει ότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΕΦΕΤ για προληπτική απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδα...


"Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει ότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΕΦΕΤ για προληπτική απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από τα σημεία εστίασης", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Σε συνέχεια σημερινής ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ αναφορικά με μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού ξένου σώματος σε μια και μοναδική επιστρεφόμενη γυάλινη φιάλη Coca-Cola Zero 250ml (με κωδικό παραγωγής 19F1336VT και ημερομηνία λήξης 18/10/2012), η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει ότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΕΦΕΤ για προληπτική απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από τα σημεία εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, κλπ) όπου κυρίως έχει διατεθεί, με σκοπό τον επανέλεγχο των προϊόντων.
Επιπλέον, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει ότι από όλους τους μέχρι τώρα ελέγχους σε προϊόντα της συγκεκριμένης παρτίδας που υπάρχουν στις αποθήκες της καθώς και στο εργοστάσιο παραγωγής (Ηράκλειο) δεν έχει εντοπιστεί κανένα άλλο αντίστοιχο περιστατικό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχετικό παράπονο από πελάτες ή καταναλωτές της.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΕΤ) αναφορικά με το θέμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στο τηλέφωνο 800 11 55 800.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση