GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματαιώνουν τους εορτασμούς για την 4η Ιουλίου

Τεράστιες καμένες εκτάσεις αφήνει πίσω της η καταστροφική φωτιά στο Κολοράντο και οι πολιτειακές αρχές αποφάσισαν να αναστείλουν τους ε...

Τεράστιες καμένες εκτάσεις αφήνει πίσω της η καταστροφική φωτιά στο Κολοράντο και οι πολιτειακές αρχές αποφάσισαν να αναστείλουν τους εορτασμούς με πυροτεχνήματα στις περισσότερες περιοχές ενόψει της γιορτής της 4ης Ιουλίου.
Η απαγόρευση αφήνει μόνο ένα «παραθυράκι» για επαγγελματικές επιδείξεις με πυροτεχνήματα εφόσον υπάρχει γραπτή άδεια από το σερίφη.
Έτσι, κάποιες πόλεις θα υλοποιήσουν τα επαγγελματικά σόου με πυροτεχνήματα και θα διοργανώσουν εκδηλώσεις με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από τη φωτιά.
Στην πόλη Firestone, μία από τις πόλεις που θα διοργανώσουν σόου με πυροτεχνήματα, ο επικεφαλής της αστυνομίας ανακοίνωσε πως θα υπάρχουν μέτρα για όσους παραβιάσουν την απαγόρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση