GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

49χρονη εμφανιζόταν ως "ιδιαιτέρα" του δημάρχου και ζητούσε "μίζα" από καταστηματάρχες!

Συνελήφθη 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ, αποσπασμένη στο δήμο Αθηναίων, η οποία παρουσιάστηκε σε επιχειρηματία ως "ιδιαιτέρα γραμματέας&...

Συνελήφθη 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ, αποσπασμένη στο δήμο Αθηναίων, η οποία παρουσιάστηκε σε επιχειρηματία ως "ιδιαιτέρα γραμματέας" του Δημάρχου Αθηναίων και του απέσπασε χρήματα για υποτιθέμενη εκδήλωση του δήμου.
Μάλιστα, είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την οποία η κατηγορούμενη, επίσης παρουσιαζόμενη ως ιδιαιτέρα γραμματέας του δημάρχου Αθηναίων, επικοινώνησε, μετά από δική της πρωτοβουλία, τηλεφωνικά μαζί του και στη συνέχεια συναντήθηκαν στο γραφείο της, στο δήμο.
Προφασιζόμενη ότι ο δήμος Αθηναίων στο τέλος Ιουνίου διοργανώνει εκδήλωση πολεμικών τεχνών, στην οποία "συνεισφέρουν" οι καταστηματάρχες της περιοχής, του ζήτησε το χρηματικό ποσό των 8.000 - 10.000 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα "έλυνε τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του δήμου".
Με αυτόν τον τρόπο και αφού ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι προτίθεται να συνεισφέρει στην εκδήλωση με το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, κατάφερε αρχικά να του αποσπάσει 1.500 ευρώ . Ο επιχειρηματίας πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και μετά από συνεννόηση με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κανονίστηκε συνάντηση με την κατηγορουμένη σε κατάστημά του. Χθες το βράδυ, μετά την προγραμματισμένη συνάντηση, η 49χρονη συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, που είχε παραλάβει από τον επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση