GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟΚ: 50 ευρώ πρόστιμο σε όποιον παίζει με το κινητό του την ώρα του φαγητού!

Καθημερινά αρκετά ωραία περιστατικά συμβαίνουν στη διάρκεια της προετοιασίας του ΠΑΟΚ. Σας μεταφέρουμε ορισμένα από αυτά: * Μπορεί το κιν...

Καθημερινά αρκετά ωραία περιστατικά συμβαίνουν στη διάρκεια της προετοιασίας του ΠΑΟΚ. Σας μεταφέρουμε ορισμένα από αυτά:
* Μπορεί το κινητό να είναι μόνιμος σύντροφος των παικτών του ΠΑΟΚ στον ελεύθερο χρόνο τους, ωστόσο, την ώρα του φαγητού απαγορεύεται δια... προστίμου. Αν ακουστεί χτύπημα τηλεφώνου, τότε ο κάτοχός του καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50 ευρώ.
* Μία από τις αγαπημένες ασχολίες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι το πινγκ πονγκ. Στις... επικές μάχες που δίνονται ο Αθανασιάδης, μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε δεινό παίκτη.
* Γεμάτη πρωτοτυπία είναι καθημερινά η εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ από τον Παναγιώτη Μαλλιαρίτση. Μπάλες γυμναστικής, μπαλάκια του τένις και πολλά άλλα... μη ποδοσφαιρικά βρίσκονται στο ρεπερτόριο του προπονητή τερματοφυλάκων του "Δικεφάλου".
* Ο Μάκης Αγγελίνας δεν έχασε την ευκαιρία χθες το πρωί να κάνει πλάκα στον Γιώργο Δώνη. Βλέποντάς τον να τρέχει στο δάσος με τους υπόλοιπους παίκτες, φώναξε στους δημοσιογράφους: "Είδηση. Ο Δώνης τρέχει, βγάλτε φωτογραφίες". Η απάντηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ; "Ρε συ Μάκη, έτρεξα στο γήπεδο, δύο φορές τη διαδρομή έκανα, το μεσημέρι θα παίξω τένις, τι άλλο να κάνω; Με άλλα 20 λεπτά προπόνηση θα είμαι έτοιμος να παίξω".

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση