GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαλε 57 εκατ.$ σε ένα χρόνο...

Η 22χρονη Taylor Swift, η οποία εισέπραξε 57 εκατομμύρια δολάρια από το Μάιο του 2011 ως το Μάιο του 2012, βρέθηκε στην κορυφή του φετινο...

Η 22χρονη Taylor Swift, η οποία εισέπραξε 57 εκατομμύρια δολάρια από το Μάιο του 2011 ως το Μάιο του 2012, βρέθηκε στην κορυφή του φετινού καταλόγου του αμερικανικού περιοδικού Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών. Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η τραγουδίστρια της Country pop κατέλαβε την πρώτη θέση, κυρίως χάρη σε μια μεγάλη περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 111 συναυλίες.
Η Taylor Swift, η οποία θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ τον Οκτώβριο, ξεπέρασε έτσι το είδωλο των εφήβων, τον 18χρονο Καναδό Justin Bieber, ο οποίος συγκέντρωσε στο διάστημα αυτό 55 εκατ. δολάρια. Ο νεαρός είναι ο μοναδικός άνδρας καλλιτέχνης στο τοπ 5, καθώς τον ακολουθούν τρεις άλλες τραγουδίστριες: η Rihanna (53 εκατ. δολάρια), η Lady Gaga (52 εκατ. δολάρια) και η Katie Perry (45 εκατ. δολάρια).
Πέρυσι η Lady Gaga είχε κυριαρχήσει στην κατάταξη αυτή, καθώς είχε συγκεντρώσει 90 εκατ. δολάρια. Η μείωση των εσόδων της, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η σταρ δεν έκανε περιοδεία από το Μάιο του 2011 ως το Μάιο του 2012. Για να συντάξει τον κατάλογο αυτό, το Forbes λαμβάνει υπόψη τις πωλήσεις των άλμπουμ και τα έσοδα από συναυλίες, γυρίσματα για τον κινηματογράφο και διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση