GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιός γνωστός ηθοποιός δηλώνει πως έμεινε άνεργος 74 φορές;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι έχει μείνει άνεργος 74 φορές… «Ενώ είμαι σπάταλος, ταυτόχρονα ό...

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι έχει μείνει άνεργος 74 φορές…
«Ενώ είμαι σπάταλος, ταυτόχρονα όμως είμαι και πολύ ολιγαρκής, και μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου με πολύ λίγα πράγματα. Αν και Πόντιος, έχω μια σπαρτιάτικη νοοτροπία» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν»
Όσο για το αν έχει τύχει ποτέ να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς χρήματα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος απαντά «Δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι είμαι μετρ σε αυτό! Είμαστε ηθοποιοί- δύο φορές το χρόνο ψάχνουμε για δουλειά. Δεν είχα πρόβλημα δουλειάς, αλλά πολλές φορές οι υποχρεώσεις έτρεχαν και αυτό με έκανε να περιοριστώ ή να ζοριστώ, γι' αυτό καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που έχουν μειωθεί τα χρήματά τους ή έχουν χάσει τη δουλειά τους. Δεν αιφνιδιαζόμαστε εμείς οι ηθοποιοί, γιατί αυτό το βάσανο το περνάμε χρόνια. Κάνω αυτή τη δουλειά 37 χρόνια κι έμεινα 74 φορές άνεργος! Μπορεί να καταφέρνω να δουλεύω, αλλά τη δοκιμασία την περνάς πάντα».
amavropoulos 
Πηγή: gossip-tv.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση