GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γερμανία θα δώσει αποζημιώσεις σε 80.000 Εβραίους!

Το ποσό των 300 εκατ. δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει η Γερμανία, κατόπιν απόφασης της Κυβέρνησης να δώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.0...

Το ποσό των 300 εκατ. δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει η Γερμανία, κατόπιν απόφασης της Κυβέρνησης να δώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 και πλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις…
Η συμφωνία, υπεγράφη μεταξύ των γερμανικών αρχών και των εκπροσώπων της αμερικανικής οργάνωσης «Claims Conference». Το συνολικό ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων θα φτάσει τα 300 εκατ. δολάρια.
Τα χρήματα αυτά θα διανεμηθούν στα θύματα των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που δεν είχαν την ευκαιρία και δεν επιλέχθηκαν να λάβουν συντάξεις ή χρήματα από το γερμανικό ταμείο για τις αποζημιώσεις.
Τα περισσότερα από τα χρήματα θα προέλθουν από το ταμείο αποζημιώσεων, το οποίο όπως αναφέρει το newsbomb, χορηγεί αποζημίωση 2.556 ευρώ για τους Εβραίους που τράπηκαν σε φυγή μπροστά στους ναζί, όταν οι τελευταίοι εισέβαλαν στην Ευρώπη.
Μέχρι σήμερα, αυτές οι αποζημιώσεις δεν ήταν διαθέσιμες για τους Εβραίους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και άλλων χωρών της ΕΣΣΔ.

7 σχόλια

  1. και για τις ελληνικές αποζημιώσεις;;;
    μούγκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίστομο, Καλάβρυτα, Κομμένο, Κάνδανος, Χορτιάτης, κ.α, κ.α, κ.α,. ΠΟΤΕ;;;;;;;
    Το αίμα των αθώων στα κεφάλια τους και στα κεφάλια των παιδιών τους.
    Ευτυχώς για τους λαούς τα Ράιχ πάντα ηττώνται.... Έσεται ήμαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    "ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"

    ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ,

    ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντισυνταγματική χαρακτήρισε τυχόν περαιτέρω περικοπή στο ειδικό μισθολόγιο των δικαστικών λειτουργών, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνης Ρουπακιώτης.

    Όταν παίρνουν 6000 € και το μειώσουν στα 3000€ θα δυστυχήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από βουλευτή μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση