GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινωνικός τουρισμός για 81.000 δικαιούχους

Ενεργοποιείται ξανά το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» από την Όλγα Κεφαλογιάννη. Είναι η πρώτη κίνηση για την τόνωση του εγχώριου τουρισ...

Ενεργοποιείται ξανά το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» από την Όλγα Κεφαλογιάννη. Είναι η πρώτη κίνηση για την τόνωση του εγχώριου τουρισμού.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών χαμηλού κόστους σε 81.200 πολίτες.
Όπως ανακοινώθηκε σε σχετική εγκύκλιο διατεθούν 81.200 ατομικά δελτία σε αντίστοιχους δικαιούχους, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί από τους τακτικούς προϋπολογισμούς του ΕΟΤ για το 2012-2013.

2 σχόλια

  1. Ντροπή στη κυβέρνηση αντί να δώσει χρήματα σε υγεία και παιδεία τα δίνουν πάλι στα μπάνια του λαού. Αυτή η παθογένεια που χρόνια μας οδήγησε σε αυτό το σημείο αυτή συνεχίζει και η κυρία Κεφαλογιάννη. Θυμάστε πριν λίγο καιρό το σκάνδαλο με τα ξενοδοχεία και το κοινωνικό τουρισμό? Δυστυχώς όμως πάλι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι ρουφιανογλύψιμο και παραγοντισμός πέφτει με τον λεγόμενο κοινωνικό τουρισμό δεν λέγεται.Αντί να τα παγώσει αυτήν την περίοδο η πολιτικός του σωλήνα ΚΥΡΙΑ κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη,πάλι μία απο τα ιδια.
    Αι σιχτίρ λαμόγια επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση