GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 930 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα φέσια στο πρώτο εξάμηνο...

Στα 930 εκατ. ευρώ ανήλθε στο εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2012 η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών. Σύμφωνα με το ...

Στα 930 εκατ. ευρώ ανήλθε στο εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2012 η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών.
Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της Τειρεσίας ΑΕ οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2012 ανήλθαν σε 77.508 τεμάχια, ενώ οι απλήρωτες συναλλαγματικές σε 65.589 τεμάχια.
Οι ακάλυπτες επιταγές έφτασαν στα 827 εκατ. ευρώ, ενώ στο σύνολο του πρώτου εξαμήνου δεν πληρώθηκαν συναλλαγματικές αξίας 103,5 εκατ. ευρώ.

2 σχόλια

  1. Μαριέττα Χρουσαλά... τα χώνει στους πολιτικούς, αλλά δεν μας λέει τι θα γίνει με τους φόρους που μας χρωστάει για τη σκαφάρα!

    [Ωραία η κοκέτα! Κάνει κρουαζιέρες στη Μύκονο με το σκάφος που έχουν δηλώσει σαν επαγγελματικό στο όνομα υπαλλήλου του άντρα της, προκειμένου να γλυτώσει περίπου ένα εκατομμύριο σε φόρους και μετά ζητάει τα ρέστα από τους πολιτικούς!!

    Καλά κάνει βέβαια γιατί αν ήταν σε άλλη χώρα θα της το είχαν κατασχέσει ήδη]

    Φρένο στα tweets των πολιτικών και γενικά τα πολιτικά tweets φαίνεται πως θέλει να βάλει η Μαριέττα Χρουσαλά.
    έγραψε στο twitter "Κάποιοι νομίζουν ότι το τουιτερ είναι έδρανο της Βουλής και σολαρουν!!! Πως θα γίνει να τους το εξηγήσουμε αυτό ??? καμιά ιδέα?": Το ΓΕΛΟΙΟ της υπόθεσης είναι ότι κάνει κριτική ΜΕΣΩ TWITTER χρησιμοποιόντας το "Σαν έδρανο της Βουλής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟ "ΣΩΣΙΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΤΜ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΟΥΑΧΙΛΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΦΟΣ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΑΣ ΚΑΛΑ;"

    ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!!
    ΤΑ FAST CRACK!!!

    O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΛΙΩΤΗ...

    ΕΜΠΡΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση