GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύα Καϊλή: Δεν συζητάω με τον Alpha, αλλά με τον όμιλο Κοντομηνά...

Για την «χαμένη» πρωτιά και την βουλευτική έδρα, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα προσωπικά της μιλάει η Εύα Καϊλή. Σε συνέντευξή...

Για την «χαμένη» πρωτιά και την βουλευτική έδρα, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα προσωπικά της μιλάει η Εύα Καϊλή. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η πρώτη υποψήφια σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη δηλώνει απογοητευμένη για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την άφησε εκτός Βουλής. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε αντί για την δική της έδρα, να επιλέξει μια Περιφέρεια όπου το κόμμα έβγαλε περισσότερους βουλευτές. Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι θα διατηρήσει το πολιτικό της γραφείο ανοικτό με στόχο «να βοηθάω τον κόσμο όσο και όπως μπορώ».
Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να αλλάξει κόμμα, η κυρία Καϊλή αναφέρει ότι παρότι δεν υπάρχει άλλο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο που να την εκφράζει απόλυτα, «τα πράγματα και οι καταστάσεις μπορεί κάποτε να αλλάξουν».
Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σέδια, η Εύα Καϊλή ξεκαθαρίζει ότι δεν συζητά με τον Alpha «αλλά με τον Όμιλο Demco του κ. Κοντομηνά». Αυτο που την ενδιαφέρει -όπως λέει- είναι «οι διεθνείς σχέσεις του ομίλου - το αντικείμενο και των σπουδών μου, αφού είμαι διεθνολόγος».
Τέλος, ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, λέει ότι υπάρχουν όρια «που αν τα ξεπεράσεις δεν λέγεσαι δημοσιογράφος, αλλά κουτσομπόλης και μάλιστα κακής ποιότητας», και σημειώνει ότι δουλεύει πολύ για να μην δίνει τροφή για κουτσομπολιά.

2 σχόλια

  1. Πω πω σαν σημερα το 1974 γινοταν της ποπης.
    Ο στρατηγος γκιζικης επεμενε οτι θα δεχτω να ερθει ο Καραμανλης μονον αν δεσμευτειτε οτι θα μεινω στο απυροβλητο..

    Ουτε δικη ουτε τιποτα,αλλιως..

    Και ετσι και εγινε.
    Φεραν το Καραμανλη που ορκιστηκε παρουσια του γκιζικη,του δικτατορα Προεδρου της προεδρικης δημοκρατιας που εγκαθιδρυσε ο Γ.Παπαδοπουλος με το δημοψηφισμα της 29ης Ιουλιου καταργωντας την βασιλεια..

    Και μαλιστα δημοψηφισμα ..εγκυρο!!!
    Αμε!! τι παιζουμε τωρα??

    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το κλαψομουνι δεν εκλεγε στο βημα της βουλης υποστηριζοντας το λαο και μετα υπεγραφε τα μνημονια?μποχα βγαζεις ψωνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση