GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννα Αγγελοπούλου: "Είμαι και bitch και killer"

Για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και τους χαρακτηρισμούς "bitch" και "killer" που της προσάπτουν μίλησε η Γιάνν...

Για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και τους χαρακτηρισμούς "bitch" και "killer" που της προσάπτουν μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου. «Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα: ''Μπόρεσες και τα έβγαλες όλα πέρα και τώρα κινδυνεύεις να φύγεις''. Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Βημagazino.
Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «Είμαι μια κανονική μεσογειακή μαμά που έμαθε να μαγειρεύει για τα παιδιά της (...) Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρουφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα. Αν όμως κάτι τύχει και με χρειαστεί η χώρα μου, το λέω έτσι χωρίς να το σκεφτώ, θα είμαι εδώ».
Ενώ επίσης πρόσθεσε «Δεν απορρίπτω κανέναν χαρακτηρισμό και bitch με έχουν πει και killer. Εξαρτάται για ποιο πρότζεκτ μιλάμε. Είμαι σε μια κατάσταση μελαγχολίας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με ματώνει να βλέπω την διαχείριση αυτού του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν κάποιος να νάρκωσε τον κόσμο και αντί να του βάλει τον ορό της αλήθειας, να του έχει βάλει τον ορό της λήθης, για να μη θυμάται τα μεγάλα και τα ωραία, την προσπάθεια με την οποία επιτυγχάνεται το καλό».

5 σχόλια

  1. τα λογια ειναι περιτα για την μανδαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την επιβιωση η καημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο θα θελα να την πηδηξω.Με καβλωνει αφανταστα η κυρια Γιαννα....Τον παιζω συνεχεια για παρτη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και΄γω τον γιο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ..ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση