GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοίκιασε σπίτι για να φύγει από τον Τομ Κρουζ...

Φαίνεται πως η Κέιτ Χολμς είχε σχεδιάσει να χωρίσει με τον Τομ Κρουζ εδώ και καιρό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του US Weekly, η ηθοποιός είχε νοικι...

Φαίνεται πως η Κέιτ Χολμς είχε σχεδιάσει να χωρίσει με τον Τομ Κρουζ εδώ και καιρό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του US Weekly, η ηθοποιός είχε νοικιάσει μυστικά διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη πολύ πριν καταθέσει την αγωγή διαζυγίου. Μία διαφορετική εκδοχή είναι πως ο Τομ Κρουζ παραχώρησε αυτό το διαμέρισμα στην πρώην σύζυγό του.
Το σίγουρο είναι πως αυτή την κατοικία θα την χρησιμοποιήσει η Κέιτ Χολμς, αφού αυτή είναι πιο πιθανό να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης τους. Δεύτερον, ο Τομ Κρουζ αποφεύγει σκοπίμως την υψηλή φορολογία της Νέας Υόρκης.   Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε πως ο ίδιος είναι πολύ στεναχωρημένος από αυτή την απόφασή της.
Λέγεται πως ο Τομ Κρουζ καταπίεζε ιδιαίτερα την πρώην σύζυγό του. Ένας ακόμα λόγος του διαζυγίου είναι πως η Κέιτ Χολμς προσπαθούσε να κρατήσει την κόρη τους μακριά από την εκκλησία της Σαηεντολογίας, την οποία ασπάζεται ο Τομ Κρουζ. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί η Χολμς ζητάει να έχει αυτή την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, αφού τότε ο Κρουζ δεν θα μπορεί να αποφασίζει για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της κόρης τους.

3 σχόλια

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΚΕΤΗ ΦΡΙΚΗ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.ΠΑΝΩ ΑΠ΄΄ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΣΥ ΑΣΜΟΥΔΕΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ,ΝΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΩΠΑ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΗΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Η ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΣΤΩ ΟΛΟΙ ΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΝΟΝΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΠΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ

    ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΣΤΕΙΛΕ ΠΑΠΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση