GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφανής επιχειρηματίας στην Σπάρτη αυτοκτόνησε – Τον βρήκε νεκρό ο γιος του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Σπάρτη από την αυτοκτονία πασίγνωστου εργολάβου της περιοχής. Τον νεκρό άνδρα βρήκε ο ίδιος του ...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Σπάρτη από την αυτοκτονία πασίγνωστου εργολάβου της περιοχής. Τον νεκρό άνδρα βρήκε ο ίδιος του ο γιος, κρεμασμένο από ένα σχοινί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή πρέπει να ήταν οικονομικοί. Τον άνδρα βρήκε ο γιος του περίπου στις 14:00, κρεμασμένο από έναν γερανό στο εργοστάσιό του στο δρόμο Σπάρτης Γυθείου.

2 σχόλια

  1. Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Μείνετε ζωντανοί και πολεμήστε αυτούς που σας οδηγούν στην απόγνωση. Αυτοί τους νεκρούς δεν τους φοβούνται, ούτε τους σέβονται. Θυμηθείτε, ότι στις 4/5/2012 το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ διεκήρυσσε τις δημοκρατικές του θέσεις, εκεί ακριβώς, όπου ένα μήνα πριν η εγκληματική του πολιτική είχε σκοτώσει τον συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χρίστουλα. Και το χειρότερο, υπήρξαν εκεί άνθρωποι που χειροκροτούσαν, ας άχνιζε ακόμη το αίμα του Δημήτρη Χρίστουλα.
    Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί για να αλλάξουμε τους ανθρώπους, από χειροκροτητές σε προβληματισμένους, και τότε ξέρετε ποιοι θα αυτοκτονήσουν.
    Αιωνία σου η μνήμη, αγαπητέ μου Σπαρτιάτη συμπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε,γινετε καμικαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση