GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Θύμα απαγωγής Πακιστανός από ομοεθνείς του....

Βραζιλία κοντεύει να γίνει η χώρα μας στο θέμα των απαγωγών, αφού τον τελευταίο χρόνο ολοένα και αυξάνονται τα θύματα που «εξαφανίζονται» απ...

Βραζιλία κοντεύει να γίνει η χώρα μας στο θέμα των απαγωγών, αφού τον τελευταίο χρόνο ολοένα και αυξάνονται τα θύματα που «εξαφανίζονται» από ανθρώπους που ζητάνε λύτρα.
Στην πλειοψηφία τους οι απαγωγείς προέρχονται από άλλες χώρες και προκειμένου να επιβιώσουν, απαγάγουν –συνήθως ομοεθνείς τους- και στη συνέχεια ζητούν λύτρα από τις οικογένειές τους.
Τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε, ήταν στον Πλακιά Ρεθύμνου. Αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πήγαν σε σπίτι στο χωριό και απελευθέρωσαν έναν άντρα από το Πακιστάν ο οποίος είχε απαχθεί από έξι συμπατριώτες του οι οποίοι ζητούσαν 2.000 ευρώ από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Σύμφωνα με το Cretalive το θύμα ήταν αλυσοδεμένο στο κρεβάτι, ενώ συνέλαβαν πέντε συνολικά άτομα, την ίδια στιγμή που αναζητούν ένα ακόμα Πακιστανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση