GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Τσίπρας: Θα μας βρείτε απέναντι...

Για «αγγελτήριο πώλησης γης και ακινήτων» αντί προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης εκλεγμένης με την εξαγγελία επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημο...

Για «αγγελτήριο πώλησης γης και ακινήτων» αντί προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης εκλεγμένης με την εξαγγελία επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του Κοινοβουλίου, τονίζοντας ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί συνέχιση των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.
«Ανάγνωση γενικού πωλητηρίου της Ελλάδας» χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας τις εξαγγελίες Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι απέκρυψε από τον ελληνικό λαό τις προθέσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. «Η επαναδιαπράγματευση μας τελείωσε το βράδι της 17ης Ιουνίου. Οποιος την πίστεψε την πάτησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Στις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «άκουσε δηλώσεις απόρριψης των προεκλογικών εξαγγελιών των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης», και σημείωσε πως η φιλοσοφία της συγκυβέρνησης Σαμαρά δεν είναι διαφορετική εκείνης των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, και θα επιταχύνει τις πολιτικές τους.

«Το 2009 κάποιοι μας είπαν λεφτά υπάρχουν και κέρδισαν, τώρα είπατε επαναδιαπραγμάτευση υπάρχει. Προσέξτε όμως θα έχετε την ίδια και ίσως χειρότερη τύχη, οι αντοχές του λαού εξαντλούνται, και όσο η πορεία προς την καταστροφή επιταχύνεται, τόσο θα εξαντλείται και η αποτελεσματικότητα τρομοκράτησής του. Τα λάθη ο λαός συγχωρεί, δεν θα συγχωρέσει όμως την κοροϊδία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
 
«Εσείς κ. πρωθυπουργέ μάς λέγατε ότι δεν μπορείτε να συναινέσετε στη λάθος συνταγή. Και να που τα έφερε έτσι ώστε ο μεγάλος συμβιβασμός σας οδηγεί στην επιλογή του λάθους και στην επιθετική εφαρμογή της λάθος συνταγής» ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι η παραδοχή του ίδιου του πρωθυπουργού ότι το πρόγραμμα σύγκλισης ξέφυγε από τους στόχους αποτελεί την παραδοχή της απόλυτης χρεοκοπίας.
«Θέτετε ως προϋπόθεση για τις διαρθρωτικές αλλαγές τη συνέχεια της επιτάχυνσης του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης δηλαδή της ύφεσης και της κατακρήμνισης μέχρι εξαντλήσεως του τόπου» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
«Η παραδοχή του νέου υπουργού Οικονομικών στους Financial Times ότι δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα αποτελεί το καταστροφικό δόγμα της νέας κυβέρνησης» τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι ξέχασε να συμπεριλάβει «στους κινδυνολόγους αυτούς στο εσωτερικό: εσάς και τους δύο αρχηγούς της συγκυβέρνησης» και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έκανε σημαία της την ακραία κινδυνολογία.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι προεκλογικά, ο κ. Σαμαράς δεν αντέδρασε στις ξένες παρεμβάσεις, στις προκλητικές δηλώσεις Σόιμπλε, στο τηλεφώνημα της Μέρκελ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας που ζητούσε εκλογές και δημοψήφισμα, στα πρωτοφανή δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου. 
«Τότε δεν σας ενοχλούσαν» τόνισε. «Τώρα δυσανασχετείτε. Μη δυσανασχετείτε λοιπόν. Όπως στρώνει κανείς κοιμάται. Πρέπει να αντιστρέψετε το κλίμα που με τη δική σας στήριξη και ανοχή διαμορφώθηκε. Χτυπούσατε την Ελλάδα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφήσατε τους κερδοσκόπους να ροκανίζουν το κλαδί που καθόμαστε και τώρα αναρωτιέστε γιατί λυγίζει. Είστε υποχρεωμένος να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες της ανεύθυνης συμπεριφοράς σας» είπε.
«Ο μόνος βέβαιος τρόπος απομάκρυνσης από Ευρωζώνη είναι αυτός που επιλέγετε, ο δρόμος της μη επαναδιαπραγμάτευσης, ο δρόμος του μνημονίου. Τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα είστε αντιμέτωποι με σκληρή πραγματικότητα, όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει «το χάος που βρίσκεται δίπλα μας και όχι αυτό που θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ εάν ήταν εξουσία».
«Από όσα ακούσαμε χτες οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δεν είναι εθνικού, αλλά ειδικού σκοπού που δεν είναι άλλος από την εκποίηση του δημόσιου πλούτου και εκχώρηση δημόσιου χώρου στο κεφάλαιο» δήλωσε.
Τάχθηκε, επίσης, κατά των ιδιωτικοποιήσεων, λέγοντας ότι αυτές δεν αποτελούν όρο σωτηρίας. «Δεν γνωρίζετε ότι όποια χώρα είχε πρόβλημα χρέους και προχώρησε σε ιδιωτικοποιήσεις δεν αποκόμισε κέρδος και δεν γλίτωσε τη χρεοκοπία;» αναρωτήθηκε.
Αναρωτήθηκε, επίσης, εάν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ συμφωνούν «με αυτήν την ακραία νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία».

«Δική σας η ευθύνη» πρόσθεσε και τόνισε ότι «σε αυτή την επιλογή δεν θα έχετε αντιμέτωπο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον ελληνικό λαό, ο οποίος έχει δικαίωμα να γνωρίζει τι θα κερδίσει και τι θα χάσει από την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου».

Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «υπευθυνότητα δεν είναι να αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την πορεία της χώρας προς την καταστροφή. Για μας είναι καθήκον να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να την αποτρέψουμε».

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του προετοιμάζεται για να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου. «Μέχρι τότε δεν θα κάτσουμε με τα χέρια ανοιχτά να μας πέσει το ώριμο φρούτο. Ούτε θα αρκεστούμε σε μία αντιπολίτευση καταγγελίας» είπε.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώθηκε σε τέσσερις βασικές προϋποθέσεις για να «ξεβαλτώσει», όπως είπε, η χώρα:

  • διασφάλιση του κεκτημένου της 29ης Ιουνίου για την απευθείας ευρωπαϊκή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
  • πάγωμα μέτρων λιτότητας
  • μορατόριουμ αποπληρωμής δανείων προς την τρόικα μέχρι να έρθει η ανάπτυξη στην οικονομία
  • άμεση ενεργοποίηση προγραμμάτων επενδύσεων
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό λέγοντας: «Την όποια εμπιστοσύνη είχατε αποκτήσει την έχετε χάσει. Αργά ή γρήγορα οι συσχετισμοί της κοινωνίας θα αποτυπωθούν και στη Βουλή». Επίσης ανακοίνωσε ότι θα φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου για την υιοθέτηση της απλής αναλογικής.

11 σχόλια

  1. EΣΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ.ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομμουνιστικά ...καραγκιοζιλίκια.

    Αποχώρησαν από τη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ
    τη στιγμή που κλήθηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής,
    Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος κοκκίνισε από τη ντροπή του...

    Κατά τ' άλλα τα γνωστά: ο Βενιζέλος του παλαιού ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αλλάξει όνομα σε ΠΑΡΙΖΑ (ΠΑΣΟΚική Ριζοσπαστική Αριστερά)

    ο Αλέξης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι τα ξεπουλάει όλα και εφαρμόζει το μνημόνιο, ο Κουβέλης είπε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες της κυβέρνησης, ο Καμμένος στην κοσμάρα του και η Αλέκα αποχώρησε γιατί ζαλίστηκε από τις μαλακί@@ που άκουγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ 50% τον νοεμβρη..
    οι φραγκατοι μονο τη γλωσσα της ισχυος καταλαβαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απέναντι...

    ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βίντεο: Φίρμα η Δούρου στη Βενεζουέλα, έδωσε και συνέντευξη στην ΤιΒι
    - Μεγάλη απογοήτευση ότι δεν μιλάει τη γλώσσα της "επανάστασης".

    Συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που βρίσκεται στην χώρα της λατινικής Αμερικής προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς που διεξάγεται στο Καράκας. Στη συνεντευξή της η Ρένα αποκάλυψε ότι μετά τις τελευταίες εκλογές η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσάβες θα είναι ισότιμη και θα ανατρέψει...
    πράγματα στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Φυσικά από την εκπομπή δεν μπορούσε να λείψει και το νεράκι που έφαγε από την Κασιδιάρη και οι φάπες στην Κατσέλη

    Η Ρένα Δούρου κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Βενεζουέλα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να (της τον;) ακουμπήσει ο ηγέτης της χώρας Ούγκο Τσάβες.

    Στις επαφές της με τους ξένους την κυρία Δούρου συνοδεύει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, κ. Κώστας Ησυχος. Ο Ήσυχος εκτελούσε και χρέη μεταφραστή για τη Ρένα μιας και σαν επαναστάτης που σέβεται τον εαυτόν του σε αντίθεση με τη Ρένα, μιλάει ισπανικά και μάλιστα με τη διάλεκτο που τα μιλάνε οι λατινοαμερικάνοι, μιας και προφανώς έχει κάνει την πρακτική του στην επανάσταση του κώλου στη Λατινική Αμερική. Η πλάκα είναι ότι ο Ήσυχος πρόσθετε και τα δικά του όταν μετέφραζε κάτι που έλεγε η Δούρου, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να εκνευρίσουν τον παρουσιαστή και να τους διακόψει λέγοντάς τους να συντομεύσουν γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο.


    - Έχει καμμιά σχέση με Αριστερά η Δούρου και ο ΣΥΝ;

    Η μόνη σχέση που έχει (είχε) είναι με την ΠΑΣΟΚΑΜΟΡΑ όταν ήταν στα ντουζένια της και είχε σε τρεις θέσεις τον κάθε συριζαίο για να τα κρατάει χορτασμένα και ήσυχα τα παιδιά. Τώρα που τα φάγαν όλα, σήκωσαν μπαϊράκι.
    Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεξιοτσεπίστας και απ΄ όπου θέλει ας είναι το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ο Τσίπρας έχει καβαλήσει το καλάμι και με την άρνησή του στα πάντα, παύει να αποτελεί την εναλλακτική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μας κλασεις τα αρχιδια Αλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως τσιπρα χανεις εδαφος διαρκως. Και απο εσενα τραβανε για ΧΑ. Αποδειχτηκες μπουφος δυστυχως. Ξυπνα οσο ειναι καιρος. Δεν εχεις 4,5% βλακα. Και οταν μιλαει ο μιχαλολιακος μαγκια ειναι να κατσεις μεσα και να τον σχισεις. Η φυγη σου μαλλον δειχνει οτι φοβασαι μην σε σχισει. Κριμα μαλακα και σε ψηφισα. ΑΝτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑ ΕΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ
    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ίδια μας έλεγαν και για την Ο.Α...
    Και μάλιστα μας τόνιζαν ότι θα γινόταν απαγορευτικό το αεροπορικό ταξίδι...

    Μόνο που είναι σήμερα πιο ΦΘΗΝΟ το εισιτήριο για να πάς σε κάποιο νησί με αεροπλάνο παρά με καράβι...

    Αλλά ας μας πεί ποιος πληρώνει τα ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ του ΟΣΕ ...

    ΟΛΑ στους ιδιώτες.
    Να στο σταμάτημα της αιμορραγίας του δημοσίου χρήματος...

    Τη δεκαετία του ΄80, εκεί που άρχισαν όλα, είχαν βαφτίσει τη SOFTEX επιχείρηση "στρατηγικού χαρακτήρα" για να μην πουληθεί
    και να αλωνίζουν οι Πασόκοι
    και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και δε θα λένε για τον ΟΣΕ,
    μέρος της κατάντιας του οποίου περιγράφετραι εδώ
    :http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9120.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση