GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Γίνατε υπουργός επειδή είστε κολλητός του Βενιζέλου -Όχι, είμαστε...φίλοι!

Παραθέτω το ερώτημα που διατύπωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην πρωινή εκπομπή του Mega στον Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη: Λέ...

Παραθέτω το ερώτημα που διατύπωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην πρωινή εκπομπή του Mega στον Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη:
Λέγανε ότι ο Βενιζέλος, πρότεινε στην κυβέρνηση τους φίλους του, τους κολλητούς του, τους ανθρώπους με τους οποίους έτρωγε, που ήταν στα πανεπιστήμια μαζί, που ήταν παρέα.
Απολαύστε την καταπληκτική του "διάψευση":
Δεν είναι έτσι. Εγώ είμαι μεγαλύτερος από τον Βενιζέλο, άρα δεν μπορεί να είμαστε συμφοιτητές . Ήμασταν φίλοι, μου έκανε την τιμή παλαιοτέρα όταν ήταν στο υπουργείο ανάπτυξης, επί της κυβερνήσεως του κυρίου Σημίτη, να με προτείνει και να υπηρετήσω από την θέσης του ΓΓ Ερευνας και Τεχνολογίας , πιο πολύ γιατί και τον τομέα αυτόν τον θεώρησε σημαντικό και τον θεωρεί σημαντικό και γιατί εγώ είχα μεγάλα προγράμματα τόσο από τη γενική γραμματεία έρευνας και τεχνολογίας , όσο και από τα προγράμματα της ΕΕ. Δηλαδή ήξερα τον χώρο τον ερευνητικό και τεχνολογικό, έτσι υπηρέτησα εκεί για ένα διάστημα, έκτοτε φυσικά ήμασταν φίλοι και ήταν για εμένα μεγάλη τιμή όταν και ο ίδιος ο κος Βενιζέλος και ο κος Σαμαράς μου ζήτησαν, θα σας έλεγα , λίγες ώρες πριν πάω στην Βραζιλία σε μια μεγάλη έκθεση τροφίμων.
Το "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" περνά σε μια άλλη διάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση