GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμπορος και όχι χρήστης ναρκωτικών ο γιος του Σταλόνε...

Ανατρέπουν τα αίτια του θανάτου του Sage Stallone οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πρώτες υποθέ...

Ανατρέπουν τα αίτια του θανάτου του Sage Stallone οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πρώτες υποθέσεις ο θάνατος του οφείλεται σε υπερβολική δόση παυσίπονων χαπιών, ωστόσο, οι Αρχές που ερευνούν την πολύ περίεργη υπόθεση, έρχονται ν΄ανατρέψουν αυτό το σενάριο, υποστηρίζοντας πως ο Sage, δεν ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, αλλά ήταν έμπορος ναρκωτικών.
Για την ακρίβεια, υποστηρίζουν ότι ο γιος του Stallone, διακινούσε Vicodin, και πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι εθισμένος σ΄αυτό το ναρκωτικό, επειδή συνήθως οι χρήστες είναι πολύ αδύνατοι, σε αντίθεση με τον Sage.
Επίσης, στο σπίτι του νεκρού γιου του Stallone, βρέθηκαν πάνω από 60 άδεια και πολύ μεγάλα μπουκάλια Vicodin, το καθένα εκ των οποίων περιείχε 500 χάπια, γεγονός που αποδεικνύει πως ήταν αδύνατον να τα έχει για προσωπική χρήση.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση