GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χνάρια του πατέρα της η θυγατέρα Ερντογάν

Για τον διάδοχό του ψάχνει ο Ερντογάν στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας. Αν η υγεία του τού το επιτρέψει, στην επόμενη πολιτική αναμέτρηση ο...

Για τον διάδοχό του ψάχνει ο Ερντογάν στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας. Αν η υγεία του τού το επιτρέψει, στην επόμενη πολιτική αναμέτρηση ο Ερντογάν ή θα πάει για πρόεδρος Δημοκρατίας ή θα αποσυρθεί, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για βουλευτής.
Πηγές που επικαλείται σήμερα η Espresso, αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει ήδη στραφεί στον παλιό του φίλο και τωρινό αρχηγό του Κόμματος HAS, τον Νουμάν Κουρτουλμούς. Η επικρατέστερη όμως άποψη είναι ότι εκείνη που θα διαδεχθεί τον Ερντογάν στην ηγεσία του κόμματός του και την πρωθυπουργία στις εκλογές του 2014 είναι η ίδια του η κόρη, η Σουμεγιέ, η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά του.
Αν πιστέψει κανείς στα όσα διαρρέουν στον τουρκικό Τύπο εδώ και καιρό αλλά και σε διεθνή ρεπορτάζ που ασχολούνται με τα πολιτικά πράγματα της Τουρκίας, ο Ερντογάν έχει επιλέξει τον διάδοχό του μέσα από τους κόλπους της οικογένειάς του.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει συνεχώς μαζί του τη Σουμεγιέ, για να της μάθει πώς να ελίσσεται στην πολιτική. Η ίδια ωστόσο στη μία και μοναδική συνέντευξη που έχει δώσει στην εφημερίδα «Taraf» έχει αρνηθεί ότι ο πατέρας της θέλει να την στρέψει στην πολιτική και, μάλιστα, είχε πει ότι ούτε καν το σκέφτεται να κατέβει ως υποψήφια βουλευτής, τονίζοντας ότι η ιδέα να ασχοληθούν και άλλα μέλη της οικογένειας με την πολιτική δεν άρεσε καθόλου στον μπαμπά της.
Η τριάντα ενός Μαΐων Σουμεγιέ όμως είναι ο άνθρωπος που ακολουθεί παντού τον Ερντογάν τα δύο τελευταία χρόνια και βρίσκεται δίπλα του ακόμα και όταν εκείνος συναντάται με ομολόγους του άλλων κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση