GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα απο τα μεγαλύτερα όνειρα των αθλητών...

Ένας αφρικάνος .. ένα κουνούπι του Νείλου ειναι αρκετο για να .... Κλεισει τον Δρόμο στην ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ για να μήν πάει Στους ολυμπ...

Ένας αφρικάνος .. ένα κουνούπι του Νείλου ειναι αρκετο για να ....
Κλεισει τον Δρόμο στην ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ για να μήν πάει Στους ολυμπιακους αγωνες !!!! ενα ονειρο καθε αθλητη ....
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι όταν ακουει Αφρικη η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ θά αναπωλεί τους Χαμένους ολυμπιακούς αγώνες .
Δεν πειράζει αυτα εχει ο ρατσισμος ......
πηγη koutsompolis.gr

25 σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ !!!!
    ΘΕΛΑΤΕ ..ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, - ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ,
    Π Λ Η Ρ Ω Σ Τ Ε ΤΩΡΑ !!!

    ΚΙΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ..ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....., ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ....

    ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΤΛ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ;;;;;;;

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.....
    ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ......

    ΕΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" , - ..5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    *** ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΕΔΩ , ΕΚΛΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ : ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΤΣΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ

    ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ !!!!!

    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ.

    ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ.ΕΛΟΝΟΣΙΕΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΝ ΤΟ DNA.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΑΝΤΕΡΣ ΜΠΕΡΙΝΓΚ ΜΠΡΕΙΒΙΚ.ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η υποκρισία και ο φαρισαισμός περισσεύει σε αυτή την σάπια και βρωμιάρα χώρα.

    Η ΔΗΜΑΡ με τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες της συμπεριέλαβε την κυρια "συνωστισμός" εκλεγοντας την βουλευτη του ΚΥΝΟ-βουλίου του βοθρου Ελλας χωρις τις αναλογες ευαισθησίες και εβγαλε όλη την χολή της απεναντι σε μια αθλητρια που την χαρακτηρισε εμμεσα ρατσιστρια για καποιο σχολιο της και καταπιε το ιστορικό γεγονός της σφαγής των Ελληνων στην Σμυρνη που δεν ηταν σχόλιο αλλα πραγματικότητα πνιγμενη στο "συνοστισμένο αίμα".

    Ο άλλος κυριος ειαίσθητος Κούβελος που "ξεχασε" να δηλώσει 1000000 ευρω!!!!και δεν ειναι φοροφυγας!!!!και ειναι ευηπόληπτο μελος της βρωμιας και της σαπίλας που κυβερναει αυτο τον τόπο φρόνισε να τιμωρήσει την αθλήτρια επιβάλωντας την ταξη απεναντι στο τεραστιο θέμα του σχολίου!!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ να ειστε σιγουροι για ενα πράγμα ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. της λεγανε οτι οι αφρικανοι την εχουνε μεγαλη και δεν το πιστευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.06

    Σε βλεπω ενημερωμενο! εχεις πληροφόρηση από πρωτο χερι φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχω δει στα 'παιδικα' τα μεγαλα μαυρα πουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την αποφαση την πηρε η ΔΟΕ και οχι οι φωστηρες της ελληνικης επιτροπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παπαρες θολοκουλτουριαρηδες ο ΓΑΠ εκτελεσε 2500 ανθρωπους ως ηθικός αυτουργός εστειλε στην ανεργία εκατομύρια ανθρωπους εκλεισε και ερημωσε την αγορά παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια της χωρας ειναι ετοιμοι οι διαδοχοι του να ξεπουλησουν και τον πατο τους κατεστρεψε τουλαχιστον δυο γενιες σε αυτην την χωρα και ακομα κανει κανο και ποδηλατο και σας πειραξε ρε αλήτες το σχολιο ενος κοριτσιου 21 χρονων; ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ; ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΠΕΣ ΣΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ Ο ΤΣΕΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΣΑΣ ΡΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    Σε οτι αφορά την ΔΗΜΑΡ με τις ανθρωπινες ευαισθησίες ας κανουν καμια βολτα οι κωλονακιωτες αριστεροί του κωλου στις οικογενειες των αυτοχειρων, ας κανουν καμια βολτα στα συσσιτια και στα νοσοκομεία και ας αφησουν τις παπαριες και τις μαλακιες γιατι μας τα εχουνε πρηξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ, Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΤΑΧΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΓΚΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασιλικός επίτροπος σε στρατοδικείο της χούντας ο νέος Γ. Γ Δημόσιας Τάξης...!!!

    Ως «το ξύπνημα του Εφιάλτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση του Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

    Σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Τσουκαλάς καταγγέλλει πως «38 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , τα φαντάσματα της δικτατορίας αναβιώνουν με τον πιο απρόσμενο τρόπο».

    «Η ελληνική τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που τόσο πολύ νοιάζεται για τη σωτηρία αυτού του τόπου τοποθέτησε στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης τον Αθανάσιο Ανδρεουλάκο. Ο κύριος αυτός ήταν βασιλικός επίτροπος και αντιεισαγγελέας πρωτοδικών του έκτακτου στρατοδικείου της 09/11/1968 όπου κατακεραύνωσε τους κατηγορούμενους της αντιστασιακής οργάνωσης κατά της Χούντας , αγωνιστές της Δημοκρατικής Άμυνας, Στέλιο Νέστωρα, Παύλο Ζάννα, Γεώργιο Σηπιτάνο, Σωτήριο Δέδε, Κ.Πυρζά, και Αργύριο Μαλτζίδη, προτείνοντας να τους επιβληθούν βαριές ποινές» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς, σημειώνοντας:

    «Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, εφημερίδες της εποχής δημοσιεύουν την αγόρευση του επιτρόπου Ανδρεουλάκου. Χαρακτηριστικά είπε:

    "Η αρχή ότι η επικρατούσα επανάστασις δημιουργεί δίκαιον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως εσωτερικώς και ανεγνωρίσθη εφ' όλων των κρατών εξωτερικώς. Επομένως εδημιούργησεν δίκαιον. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως σκοπούντες την ανατροπή του κρατούντος πολιτεύματος και την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξεως του παρόντως επαναστατικού καθεστώτος ως τρόπου και μορφής πολιτεύματος".

    Ο κ. Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση ενός εκπροσώπου της πιο βίαιης εποχής της νεώτερης Ελλάδας σε ένα από τα πιο ευαίσθητα υπουργεία δημιουργεί ερωτήματα. «Άραγε, δεν υπήρχε άλλο ικανό πρόσωπο για τη θέση αυτή ή μήπως χρειάζεται πρόσωπο με ειδικές ικανότητες και εμπειρίες, άλλα και ένα βιογραφικό που να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που το Υπ. Δημόσιας τάξης θέτει σήμερα για την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής;» διερωτάται.

    «Η κυβέρνηση μέρα τη μέρα αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, δίνει το στίγμα της λειτουργίας της, και στο όνομα της κρίσης ισοπεδώνει αγώνες και θυσίες. Αυτή η κυβέρνηση αναδεικνύει μνήμες που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν φανταζόταν ο σύγχρονος Έλληνας. Απορίας άξιον είναι η συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σε τέτοιες πρακτικές που στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε αυτό το ερμαφρόδιτο σχήμα, απεμπολούν δημοκρατικές ευαισθησίες και πρωτάγματα» καταλήγει η δήλωση του κ. Τσουκαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερώτηση αφελούς: ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΥΒΕΛΟΣ;

    Υ.Γ. Η απάντηση θα ελεγθεί ως προς το περιεχόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ!

    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΤΟΥ AIDS ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΑ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΟΛΑ!

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε αρχιραστιστες ένα ανέκδοτο ,ενός ανόητου αστείου , ενός κοριτσιού 23 ετών θίχτηκε η ΔΥΜΑΡ; ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ εδώ κόβουν της σύνταξης τα φάρμακα στέλνουν ανθρώπους σε αυτοκτονίες και σας πείραξε ένα αστείο που λέγετε ΠΑΝΤΟΎ!!!!!!

    ΕΊΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΌΛΟΙ ...ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΡΊΖΟΥΝ Ο ΡΕΣΤΕΛ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΎΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟΜ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥΣ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΈΝΑ ΠΑΐΔΙ 23 ΧΡΟΝΏΝ !!!!

    ΡΕ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ ΡΑΣΤΙΣΤΕΣ ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΤΕ ΓΑΜΉΣΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΤΕΛΙΚΑ..... ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΔΥΜΑΡ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ... ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ......ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ Η ΕΝΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΤΕ ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΔΕΎΤΕΡΉ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..

    Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ μετά την πτώση ενός άνδρα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, στη λεωφόρο Μαρτύρων, κοντά σε γνωστό πολύκατάστημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

    Πρόκειται για πρώην αστυνομικό που υπηρετούσε στο Ηράκλειο. Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους.

    ΓΑΜΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ..

    Κυκλοφορεί στην ακριβή Φιλοθέη με αέρα λεβεντόμαγκα.

    Κοινό μυστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα "χέρια" της Γιάννας Αγγελοπούλου.

    Η ΕΟΕ του έχει δώσει μάλιστα όπως μας πληροφορούν το τελευταίο μοντέλο της BMWX6 για να κόβει βόλτες.

    Τζάμπα μάγκας κι αυτός. Από αυτούς που έχουμε μπόλικους στη χώρα.

    Είναι ο άνθρωπος όπως λένε πληροφορίες που πήρε την απόφαση πιεζόμενος από τα πιόνια της συγκυβέρνησης και από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήσου από την Ολυμπιάδα.

    Golden boy του κολλεγγίου.

    Κολλητός εκδοτών δεξιών φυλλάδων και παραφυλλάδων που πουλάνε δήθεν αντιπολίτευση.

    Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Από τον Ιούνιο του 2000, ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατείχε και τη θέση του Αναπληρωτή Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων.

    Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ε.Τ.Ε.Β.Α., Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Balkan Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αθηνών, μετά από μία δεκαετή τραπεζική σταδιοδρομία ως Αντιπρόεδρος της Bankers Trust Company (Παρίσι, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μιλάνο, Λονδίνο).

    Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής Αθλητισμού της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, από την ίδρυσή της.

    Να τον χαίρονται όσοι τον κάνουν παρέα. ΓΑΜΩΣΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλώσεις Ισίδωρου Κούβελου:
    “«Δυστυχώς η αθλήτρια έκανε μία ρατσιστική δήλωση που αντίκειται στη θεμελιώδη αξία του Ολυμπιακού Κινήματος που είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στο συναθλητή σου, στον συναγωνιζόμενο, στο διαφορετικό φύλο χρώματος και φυλής».
    «Τα λάθη πληρώνονται ειδικά όταν είναι τόσο σοβαρά. Είναι εκ τω ουκ άνευ ο αποκλεισμός»

    6/3/2012:
    ” Στον εισαγγελέα Εφετών παραπέμπει η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των συγγενικών τους προσώπων, τον σύζυγο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, επιχειρηματία κ. Ισ. Κούβελο για «ανακριβή δήλωση», καθώς δεν συμπεριέλαβε στην σχετική δήλωση του 2011 (χρήση 2010, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μέχρι την κατάθεση της δήλωσης, δηλαδή έως την 30ή Ιουνίου 2011), τον λογαριασμό του Λονδίνου, όπου και κατατέθηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια που προήλθε από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ.”

    Το θέμα διερευνάται δικαστικά ή έχει κλείσει; Αν δεν έχει κλείσει, μπορεί ο Πρόεδρος της ΕΟΕ να παραμένει στη θέση του, ενώ έχει εκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΤΕ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΜΩΡΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημητράκη Τσουκαλά σε άσχετη ανάρτηση το σχόλιό σου. Από κοντά και εγώ που δεν (σε) ξεχνώ:

    Δημητράκη Τσουκαλά είδες "το φως το αληθινό και ανένηψες".
    Για τον Ανδρεουλάκο έχεις δίκιο.
    Αλλά το γλύψιμο στον Τσίπρα δε σου πάει ρε παιδί μου γιατί, ενώ τώρα καταγγέλλεις το πρώην κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ λέγοντας "Η ελληνική τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ" , ξεχνάς τι έλεγες για το σημερινό αρχηγό σου τον Τσίπρα που δεν έκανε ούτε μια δήλωση θλίψης (έστω και υποκριτική) τότε που κάηκαν από τους κουκουλοφόρους οι συνάδελφοι της MARFIN και εσύ ήσουν συνδικαλιστής της ΟΤΟΕ.
    Κρίμα μωρέ και ήθελες να κάνεις και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και τη γυναίκα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κ Ο Υ Β Ε Λ Α Ρ Ι Α κύριοι.

    κυβερνόμεθα από την απέραντη κουβελαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το όνομα "Βούλα" είναι Χριστιανικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκεί, εκεί στο πλυσταριό, το φασισταριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΐΔΙ 23 ΧΡΟΝΏΝ !!!!
    Η αγραμματοσύνη εδώ μέσα πάει σύννεφο! Να φύγουν τα φωνήεντα και οι δίφθογγοι ρεεεε... (Μπας και γλυτώσουμε από τους αγράμματους δεξιούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΔΟΜΑΣΟΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. " ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ(ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ)"

    ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ (ΤΙΜΙΝG)ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΕΦΥΓΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ
    ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. (ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ !
    Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΟΙ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ). ΤΟ ΝΕΑΡΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΟΎ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΌ; ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΑ, ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΩΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ (ΤΥΠΙΚΑ) ΣΤΡΑΒΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    " ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση