GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Θ. Γιαννόπουλου: Οι γιατροί πρόθυμοι να χειρουργήσουν τους αναξιοπαθούντες καρκινοπαθείς...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Καθηγητή Χειρουργικής. τ. Υφυπουργό Υγείας. Προς κ. Γεώργιο Πατούλη Πρόεδρο Ι.Σ.Α. Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, ...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο.
Καθηγητή Χειρουργικής.
τ. Υφυπουργό Υγείας.

Προς κ. Γεώργιο Πατούλη
Πρόεδρο Ι.Σ.Α.
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

 Μετά τις διαπιστώσεις οι οποίες έγιναν από το κοινωνικό ιατρείο του Ι.Σ.Α. και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τη μεγάλη προσφορά από συναδέλφους ιατρούς, θέλουμε να σας καταστήσουμε γνωστό ότι η πρωτοβουλία σας αυτή είναι λίαν επαινετή, πρέπει όμως οι κύριοι Υπουργοί και τα συναρμόδια όργανα να αναλάβουν πρωτοβουλία άμεσης επίλυσης της εκκρεμότητας κάλυψης των εξόδων νοσηλείας των αναξιοπαθούντων αυτών συμπολιτών μας, προς αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.
Εμείς οι χειρουργοί και ογκολόγοι συνάδελφοι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επάρκεια και πληρότητα τα περιστατικά αυτά, με τη συνεργασία του κοινωνικού ιατρείου και τη καθοριστική συμβολή τη δικιά σας.

11 σχόλια

  1. TI ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ,Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ .ΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 25.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1990 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΦΡΟΚΑΛΑ<ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ,και οι δυο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ Μ.Μ.Ε ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ..Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ.... ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ ΣΕ ΜΑΣ???

    Ισπανία: “Απαλλοτριώστε τους Απαλλοτριωτές”
    10/08/2012 |

    Άνεργοι πολίτες και σωματεία εργαζομένων εισέβαλαν μαζικά σε δύο σούπερ μάρκετ για να πάρουν προϊόντα σε μία πράξη άμεσης δράσης.

    Άνεργοι πυροσβέστες και άλλα μέλη του σωματείου πήγαν σε δύο σούπερ μάρκετ, ένα στο Ecija (Σεβίλλη) και ένα στο Arcos de la Frontera (Κάντιθ) και φόρτωσαν αρκετά καρότσια με είδη πρώτης ανάγκης. Είπαν ότι είναι άνθρωποι που είχαν απαλλοτριωθεί και έχουν προγραμματίσει να «απαλλοτριώσουν τους απαλλοτριωτές».

    Στο Arcos η αστυνομία μπλόκαρε τις πόρτες του σούπερ μάρκετ και τους εμπόδισε να φύγουν, αλλά στο Ecija, με την στήριξη από άλλους διαδηλωτές μελών μιας επιτροπής αλληλεγγύης, κατάφεραν να φύγουν με είκοσι καροτσάκια τροφίμων.

    Τα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου γάλακτος, ζάχαρης, ρεβιθιών, ρυζιού και ζυμαρικών, δόθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες λένε ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν όλα τα αιτήματα για βοήθεια που λαμβάνουν.

    Η ανεργία στη Sierra de Cadiz είναι τώρα 40%. Το συνδικάτο λέει ότι τα Mercadona, είναι μία από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, που έχει ένα τεράστιο αριθμό καταγγελιών εναντίον της για εκφοβισμό και διώξεις των εργαζομένων.

    http://www.libcom.org/tags/unpaid

    ΜΙΛΆΤΕ ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ . ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΎΜΕ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΌΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ... ΑΚΟΎΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩΩ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΒΥΒΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φιλάνθρωπος κύριος Γιαννόπουλος! Μα αυτός παιδί μου θ' αγιάσει, αυτός δεν είναι γιατρός, ιεραπόστολος είναι. Σκέψου πόσες άλλες καλές πράξεις θα έχει κάνει και δεν τις βγάζει στη φόρα από σεμνότητα.
    Κι ύστερα σου λέει οι γιατροί παίρνουν φακελάκια, οι πολιτικοί μίζες. Ο κύριος Γιαννόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Τέτοιους επιστήμονες χρειάζεται ο τόπος, αφοσιωμένους στον λαό και στην επιστήμη, ήρωες, αληθινούς εθνικούς ευεργέτες.
    Να πάρει, συγκινήθηκα. Είναι να μη δακρύζεις με τέτοιες ανακοινώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ;;;
    ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O enas dieftharmenos meta ton allo. O enas o giraioteros poy efere to gio tou paranoma apo ti servia stin iatriki kai ekane toses paranomies ontas sto upourgeio ygeias kai sto laiko kai o allos me ta tosa eglimata sto dimo amarousiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκαλυψη


    ο Γιωεγος Πατουλης ειναι στην λιστα των 45 του ΣΔΟΕ
    Να τον χαιρεστε γιατροι και Μαρουσιωτες


    τινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIVRGOS PATOYLHS DIVKETAI APO TO SDOE

    STHN LISTA TVN 35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I want to start a blog that everyone will read. After all, my opinions are extremely important. How do I get started?.
    [url=http://bonuskr.com/]bet365[/url] [url=http://bonus365sk.blogspot.com/]bet365[/url]
    [url=http://bonusron.com/]bet365 bonus[/url] [url=http://winwett.com/]bwin bonus[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο «Νέα Ελλάδα» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλοι κατάλαβαν πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει όνομα.

    Το συνηθίζουν οι πουτάνες να αλλάζουν όνομα, για να κρύβουν το παρελθόν τους και να το παίζουν κυρίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κάλεσμα σε όλους -και ειδικά στους Μεσσήνιους-, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Νέα Ελλάδα, αλλά εμένα μη με περιμένετε γιατί, ήδη, έχω
    κανονίσει να μεταναστεύσω. Φτιάξτε την μόνοι σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την ένταση που προκλήθηκε από την επίθεση του Μάκη Βορίδη στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν υπήρχε λόγος, αφενός γιατί όσοι έχουν μείνει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σκατάδες και ταλιροφονιάδες που δεν έχουν πρόβλημα να τους βρίσεις όχι τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ούτε την ίδια τους την μάνα, και αφετέρου επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ζούσε, κάτι τύπους σαν τον Βορίδη τους είχε γραμμένους στην καραπουτσακλάρα του.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και αυτό μου θύμισε μια φίλη μου που ήθελε να κάνει τατουάζ στο κωλομέρι και της είπα να γράψει «Όλοι οι καλοί χωράνε».

    Καταλήγοντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Ελλάδα θα είναι πραγματικότητα το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, οπότε καταλαβαίνετε πως μέχρι τότε θα προελαύνουν οι Τούρκοι και τα χαράτσια θα πέφτουν βροχή....Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση