GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κύπρος απέσυρε το αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης...

Απέσυρε η Κυπριακή Δημοκρατία το αρχικό της αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ανακοίνωσε νωρίτερα στο Κοινοβούλιο ...

Απέσυρε η Κυπριακή Δημοκρατία το αρχικό της αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ανακοίνωσε νωρίτερα στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο ίδιος είχε, το βράδυ της Τετάρτης, ενημερώσει την Επιτροπή Προϋπολογισμού ότι η Λευκωσία επιδιώκει συνολική βοήθεια και όχι μόνο στήριξη για τις τράπεζές της.
Στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, διατυπώθηκαν εικασίες ότι δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει σύσταση εξόδου στην Κύπρο, ή ακόμη και στην Ελλάδα, αν η κρίση χρέους τους κριθεί υπερβολικά επικίνδυνη για τα υπόλοιπα κράτη.
Στον κυβερνητικό συνασπισμό πάντως, σημειώνεται, δεν αναμένουν να σκεφτεί αυτή τη στιγμή την έξοδό της από την Ευρωζώνη.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση