GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέτειος Αποκατάστασης Δημοκρατίας με… πορτοκαλάδα κι έξω απ’ την πόρτα

Λιτή θα είναι και φέτος η Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις...

Λιτή θα είναι και φέτος η Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου το πρωί και οι προσκλήσεις οι οποίες θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες θα είναι αυστηρά προσωπικές , δηλαδή οι προσκεκλημένοι δεν θα μπορούν να συνοδεύονται από τις συζύγους ή τα παιδιά τους.
Η δεξίωση δεν θα πραγματοποιηθεί στον κήπο αλλά στην κλιματιζόμενη μεγάλη αίθουσα στον 1ο όροφο.
Θα σερβιριστούν μόνο χυμοί και πορτοκαλάδες και δεν θα είναι παρούσα η φιλαρμονική ορχήστρα της ΑΣΔΕΝ για να παίξει μουσική.
Επίσης δεν θα είναι καλεσμένα 2500 άτομα όπως γινόταν τις παλιές καλές εποχές αλλά περίπου 600. Φυσικά, θα κληθούν όλοι οι Πολιτικοί αρχηγοί και ενδιαφέρον θα έχει εάν θα παραστεί και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

4 σχόλια

  1. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Μ Ι Ζ Α Σ ΤΗΣ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α Σ ΤΗΣ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Α Σ
    ΤΗΣ Α Δ Ι Κ Ι Α Σ ΤΗΣ Π Α Ρ Α Π Α Ι Δ Ι Α Σ ΤΗΣ Φ Ο Ρ Ο Κ Λ Ε Ψ Ι Α Σ, ΤΟΥ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ ΤΗΣ Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Σ,ΤΗΣ Α Ν Ε Ρ Γ Ι Α Σ ΤΩΝ Σ Ι Σ Υ Τ Ι Ω Ν ΤΗΣ Π Α Ρ Α Γ Κ Ο Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ. ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ

    ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ
    ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΦΙΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

    ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τους αρχιπαπαδες να μην ξεχασει ο παππουλης για εχουν την ευλογια και να συνεχισουν τις βρωμιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI TOY XΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση