GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία ενός δωματίου ξενοδοχείου...

Μια έρευνα που αφορά στις καμαριέρες όλου του κόσμου πραγματοποίησαν αμερικανοί ερευνητές με σκοπό να εντοπίσουν ποιά είναι τα πιο βρωμικ...

Μια έρευνα που αφορά στις καμαριέρες όλου του κόσμου πραγματοποίησαν αμερικανοί ερευνητές με σκοπό να εντοπίσουν ποιά είναι τα πιο βρωμικά σημεία ενός δωματίου ξενοδοχείου. Ακούγεται εύκολο, καθώς το μυαλό όλων πηγαίνει στην τουαλέτα ωστόσο τα σημεία είναι απρόσμενα.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα αντικείμενα που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα βακτηρίων σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, και οι διακόπτες για τα φώτα και ειδικά οι διακόπτες στις λάμπες των κρεβατιών.
Όσο και αν ακούγεται παράξενο οι ερευνητές υποδεικνύουν ως «ένοχες» για αυτή τη κατάσταση τις καθαρίστριες ή καλύτερα τα εργαλεία τους. Η έρευνα έδειξε ότι τα σφουγγάρια και οι σφουγγαρίστρες είναι γεμάτες βακτήρια τα οποία μεταφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο. Σύμφωνα με τους ερευνητές θα πρέπει να γίνεται αντικατάσταση των καθαριστικών εργαλείων από βάρδια σε βάρδια των καθαριστριών ώστε να περιορίζεται το πρόβλημα.
Η έρευνα έδειξε ότι τα σημεία με τα χαμηλότερα επίπεδα βακτηρίων στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι τα κουρτινόξυλα και το πόμολο της πόρτας του μπάνιου. H έρευνα παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Μικροβιολογίας που πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση