GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ιδιώτες ο ΟΣΕ και θυγατρικές τραπεζών...

Με νέα επιθετική στρατηγική για είσοδο ιδιωτών σε όλες τις ΔΕΚΟ και τις κρατικές τράπεζες και πλήρη αποχώρηση του Δημοσίου από την επιχειρημ...

Με νέα επιθετική στρατηγική για είσοδο ιδιωτών σε όλες τις ΔΕΚΟ και τις κρατικές τράπεζες και πλήρη αποχώρηση του Δημοσίου από την επιχειρηματική δράση, η κυβέρνηση προχωρεί αμέσως και με διαδικασίες-εξπρές στην αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ και της Αγροτικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιωτικοποιήσεις που αποτελούν το εναρκτήριο λάκτισμα του νέου προγράμματος θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών, με στόχο να σταλεί μήνυμα στις αγορές και στους Ευρωπαίους εταίρους για ισχυρή πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα στην προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών.
Την ίδια ώρα ο νέος υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας θέτει επτά βασικές προτεραιότητες στην οικονομική πολιτική, με προεξάρχουσα την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και την ανάσχεση της ύφεσης.
Στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων το οικονομικό επιτελείο ανεβάζει ταχύτητες για να ξεπεράσει τις καθυστερήσεις και τις παλινωδίες του παρελθόντος και προχωρεί στον εμπλουτισμό του προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό η πρώτη και αποφασιστική κίνηση θα είναι η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ και της Αγροτικής.
Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασισθεί η εκχώρηση σε ιδιώτες του λειτουργικού έργου του ΟΣΕ, για τον οποίο φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εταιρείες από Κίνα, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία και Ρουμανία. Για την Αγροτική Τράπεζα το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ότι σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει μια διαδικασία ιδιωτικοποίησης μέσω πώλησης ή κλεισίματος σε θυγατρικές εταιρείες που έχει η Αγροτική.
ΕΘΝΟΣ
exomatiakaivlepo.blogspot.gr

7 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουφάλες... πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θά'ναι

    θα ρθει το τέλος σας σκυλιά σαν τον καντάφι θα ψοφήσετε

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Teleiwste... me ta koproskyla toy dhmosioy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος να μαζέψει τους Φωτόπουλους.

    "Ο πρωθυπουργός είναι τζάμπα μάγκας"
    δήλωσε ο συνδικαλιστής κύριος Φωτόπουλος.

    Μία πρόταση που δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η αμετροέπεια και ο συνδικαλιστικός τσαμπουκάς, που γιγαντώθηκε στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, είναι πολύ δύσκολο να ξεριζωθεί και να μας αφήσει μια και καλή στην ησυχία μας, μήπως και βρούμε τον δρόμο μας.

    Ο άνθρωπος που, εκμεταλλευόμενος την δύναμη που του χάρισαν με μεγάλη ευκολία οι πολιτικοί του πάτρωνες και με τους 20.000 ταλιμπάν που τον στηρίζουν (αν είναι τόσοι),
    νομίζει ότι μπορεί όχι μόνο να ανεβοκατεβάζει τον διακόπτη,
    αλλά και να τρομοκρατεί εκλεγμένες κυβερνήσεις, έδειξε πως η Ελλάδα της χρεοκοπίας, η Ελλάδα που είναι στο χείλος του γκρεμού , δεν έχει...
    απαλλαγεί ακόμα από αυτόν και τους ομοίους του, που την έφεραν ως εδώ.

    Και το χειρότερο είναι, πως είναι έτοιμοι εμπρός στην παραζάλη που τους δημιούργησε η 35ετής παντοκρατορία τους να της δώσουν
    μία να πέσει οριστικά στο γκρεμό, παρασυροντας και τους υπόλοιπους...

    Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο ο Φωτόπουλος, αλλά οι πολλοί Φωτόπουλοι που υπάρχουν εκεί έξω.
    Όλοι αυτοί οι άγνωστοι , απλοί και "καθημερινοί' άνθρωποι που τρώνε ακόμα νυχθημερόν, την λίγη σάρκα που έχει απομείνει πάνω στο σώμα που λεγεται Ελλάδα.
    Οι άνθρωποι που έμαθαν οτι νόμος είναι το γινάτι τους, οι τρελές απαιτήσεις τους και ό,τι άλλο τους υπαγορεύει ο παραλογισμός τους...
    Άνθρωποι που είναι παντού, σε καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και τις κρίσιμες τούτες ώρες που το μέλλον των επόμενων γενεών παίζεται κορώνα γράμματα, θέλουν και πάλι εγωιστικά να σώσουν μόνο το τομάρι τους, σαν να είναι αυτό το πιο σημαντικό πράγμα που απέμεινε στον κόσμο.

    Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει αντίπαλο τον Φωτόπουλο, όπως είπε και ο ίδιος άλλωστε.
    Έχει αντίπαλο τους πολλούς Φωτόπουλους.
    Εκείνους τους, ουκ ολίγους, μάγκες που έμαθαν ότι η Ελλάδα είναι το μαγαζάκι τους, οι Έλληνες είναι αριθμοί που τους μετράνε ανάλογα με τα δικά τους κέφια και η κοινή γνώμη είναι το πρόβατο που με μια γκλίτσα το βάζουν και το βγάζουν από το μαντρί όποτε θελήσουν.

    Αυτή την Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε.
    Της αμετροέπειας, του κακού τσαμπουκά και της ημιμάθειας.
    Αν θέλουμε η επόμενη γενιά να μπορέσει να ονειρευτεί και να χτίσει πάνω σε κάτι πιο αληθινό και κυρίως να μπορέσει να ξανανιώσει πατρίδα της,την χώρα που ονομάζεται Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτη ηταν η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

    http://olympiaki.blogspot.gr/2009/10/blog-post_07.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο εκτροχιασμός του ελληνικού σιδηροδρόμου
    Στο νέο του άρθρο, ο chimay, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν τον ΟΣΕ στην σημερινή τραγική κατάσταση!!
    http://wp.me/p2OLVk-iU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση