GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα προφητικά λόγια του Αριστοτέλη Ωνάση για την κρίση!

Μια προφητική δήλωση είχε κάνει πριν πολλάnχρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο μεγιστάνας είχε μιλήσει για όλα αυτά που βιώνει σήμερα ολόκληρο...

Μια προφητική δήλωση είχε κάνει πριν πολλάnχρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο μεγιστάνας είχε μιλήσει για όλα αυτά που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της κρίσης.
Διαβάστε τι είχε πει: "Θα 'ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση..."

Πηγή: prionokordela.gr

3 σχόλια

  1. αμην και ποτε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ωνάσης εκτός από δαιμονιος επιχειρηματίας ήταν ενας πανεξυπνος ανθρωπος που καταλαβε την ΝΤΠ και τον ρόλο της και σταθηκε απεναντι της με αλεπαλληλα κτυπηματα. Με δικαστηρια με αποπειρες δολοφονίας με προκληση ζημιων στις επιχειρησεις του με απελαση από την Αμερική. Κτυπουσε παντοτε εκει που πονουσαν και αυτο έφερε την μεγαλη ρήξη. Τα εβαλε με το παγκοσμιο λομπυ και αυτο ειχε το τιμημα του μεχρι που ξεκληριστηκε η οικογενεια του. Κτυπησαν στο πιο ευαισθητο σημειο στον γιο στην κόρη γονατιζωντας τον οριστικα.
    Ο Ωνασης ηταν ενας μοναχικος πολεμιστης των επιχειρησεων και μιας ιδιοτυπης πολιτικής. Απο την φυση του ελευθερο και ασυμβιβαστο πνευμα με ενα εγωισμό ακρων.
    Ειχε απόλυτο δίκαιο η συγκρουση με τους λιγους πλησιαζει ειναι τοσο κοντα οσο ποτε άλλοτε.
    Ο Ωνάσης ητανε μόνος ενω τωρα απεναντι στους λιγους ειναι εκατομυρια ανθρωπων που ειναι ετοιμα να αντισταθουν στην λαιλαπα των τραπεζιτων και των παγκοσμιων εβραιομασονων τοκογλυφων που στοχο εχουν την πλήρη και ανευ ορων υποδουλωση των λαων.
    Πολιτικα ανδρείκελα τυπου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που διαλαλούσαν τα περι παγκοσμιας διακυβερνησης θα τα δειτε κρεμασμενα με συρματοπλεγμα μαζι με ολο εκεινο το σκυλολοι που καθε τετοιο τομαρι κουβαλαει μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση