GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το SPD ζητεί την παραίτηση του Ρέσλερ...

Βουλευτές του SPD , επέμειναν και σήμερα και ζήτησαν ευθέως από την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Φιλίπ Ρέ...

Βουλευτές του SPD, επέμειναν και σήμερα και ζήτησαν ευθέως από την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Φιλίπ Ρέσλερ ενώ το κόμμα των Πρασίνων ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Οικονομίας «βλάπτει την εικόνα της Γερμανίας ως αξιόπιστου συμμάχου στην Ευρώπη» και έκαναν λόγο για «αφελείς δηλώσεις».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος είχε δηλώσει ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν αποτελεί πλέον ταμπού και ότι δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να πιάσει τους στόχους της.

5 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκύλα που ζευγάρωσε με τον φυγόδικο Ναζί (παππού του εικονιζόμενου)έφερε μετά απο χρόνια στην εξουσία άλλο ένα τέρας.

    Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Ε ΤΟΝ
    ΑΜΕΣΩΣ
    ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας μπασταρδεμενος Γερμανοβιετκογκ έγινε ευρωπαίος ο ριζοχεστης και εβγαλε και γλώσσα.

    Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κόσμο όλο.

    Εμαθε και την Ελλαδα το μουνοπανο που το μεγαλυτερο μνημειο στην χωρα του είναι οι απολιθωμενες ριζες του ρυζιου σε κανενα ποταμι γεματο σκατα.

    Αντε μαζεψτε ρε τον κιτρινιαρη τον χλεμπόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το φασιστικο προιον του Νοτιου Βιετναμ-Χεσλερ η χεσε μεσα- (που εισαι ρε Χο-Τσι-Μινχ)που υιοθετησε ενα ζευγαρι απογονων των Ναζι και που πηρε στη δουλεψη της η ανατολικογερμανιδα Μερκελ και το εβαλε στο υπουργειο οικονομικων (υπουργος του κωλου)μετα απο απαιτησης της βιομηχανικης μεταναζιστικης (και νυν και αειν)ελιτ,θα πρεπει λοιπον αυτος ο ασιατης κασιδιαρης να ριφτει παραυτα στον καιαδα!Εκτος και αν διαβασει Αριστοτελη και ζητησει συγγνωμη,η ανεκφραστη πουστρα με το λαδωμενο μαλλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση