GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μπουκουβάλα: "Η αντίπαλος με δάγκωνε και ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα!"

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τζούντο, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, λίγο μετά την ήττα της στην κατηγορία των 57 κιλών από την Κουβανή Κόμπας Λουπ...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τζούντο, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, λίγο μετά την ήττα της στην κατηγορία των 57 κιλών από την Κουβανή Κόμπας Λουπετέ, άφησε αιχμές για το παιχνίδι της αντιπάλου της αλλά και για τη διαιτησία.
"Μόνο ο Θεός και ο διαιτητής ξέρουν αν έχασα δίκαια η άδικα. Αν έπεφτα κάτω θα το δεχόμουν. Τέσσερα χρόνια προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς πήγαν στράφι. Είμαι απογοητευμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να μου το κάνουν αυτό; Ο διαιτητής δεν επέβαλε καμία ποινή στην αντίπαλό μου, η οποία μου δάγκωνε το χέρι" δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά τον αποκλεισμό της.

Πληροφορίες: nocomments.gr

4 σχόλια

  1. Δεν επιτρέπεται το δάγκωμα σε αυτό το ευγενές άθλημα;
    Περίεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΕΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΜΜΕΣΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σοσιαλιστική Κούβα, έχει τον αθλητισμό των δαγκωμάτων, μιας και τα αναβολικά κοστίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διορθώνω: Η σοσιαλιστική μέχρι στιγμής, Κούβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση