GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο

Στη σύλληψη ενός επιχειρηματία και ενός διαχειριστή εταιρείας, για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, πρ...

Στη σύλληψη ενός επιχειρηματία και ενός διαχειριστή εταιρείας, για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σε Χαλκιδική και Κιλκίς, αντίστοιχα.
Αναλυτικότερα, στο Κιλκίς συνελήφθη 55χρονος διαχειριστής εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 109.376,00 Ευρώ. Ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ορίστηκε η δικάσιμος.

1 σχόλιο

  1. Πρέπει άμεσα να δραστηριοποιηθούν όσοι ¨Ελληνες απέμειναν που σκέπτονται υγιώς και να αποτρέψουν αυτό το νέο κρατικό φασισμό και διασυρμό των πολιτών της Ελλάδας. Τι θα πει χρέη προς το Δημόσιο? Όλοι ξέρουμε πως το αρχικό μικρό χρέος έχει τοκογλυφικά πολλαπλασιαστεί. Όλοι ξέρουμε πως η ελληνική φορολογία είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο, όταν το ίδιο το κράτος δεν παρέχει τίποτα απολύτως στον φορολογούμενο πολίτη! Η φορολογία στη Βουλγαρία και στην Κύπρο είναι 10% ενώ στην Ελλάδα φτάνει το 50%. Γιατί? Για να πληρώνονται τα διορισμένα μόνιμα κομματόσκυλα και να διασύρονται οι πολίτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση