GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καρυάτιδα να γίνω δε μπορώ για να με θέλεις"

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου Μια σύγχρονη όμως καρυάτιδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η μοναδική γυναίκα Υπουργός...


Μια σύγχρονη όμως καρυάτιδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η μοναδική γυναίκα Υπουργός στη τωρινή κυβέρνηση. Καθαρό προφίλ μεσογειακής περσόνας, μαύρα μαλλιά, που συχνά βάζει πίσω από τα αυτιά στην αγωνία της να εκφραστεί και να κοινωνήσει αυτά που θέλει. Ψηλή με αδυναμία στα μαύρο χρώμα που συχνά αντιπροσωπεύει τις στυλιστικές της επιλογές. Μαύρα στενά μιντι (έως γόνατο και ένα τσικ κάτω) φορέματα, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες ιταλικών οίκων. Μαργαριταράκια διακριτικά στα αυτιά ή μεγάλους κρίκους που θυμίζουν ισπανίδα πρωταγωνίστρια, μεγάλα εκφραστικά μάτια και μειλίχιο χαμόγελο. 
Ανεπιτήδευτη αλλά άκρως προσεγμένη σε κάθε εμφάνισή της. Αδυναμία στα κοσμήματα και λόγω συζύγου αλλά και προσωπικού γούστου. Αξέχαστος ο μπριγιαντένιος σταυρός την ημέρα του γάμου της. Με κλειστά φορέματα θα επιλέξει ένα μακρύ κολιέ, ένα μικρό έργο τέχνης. Στα μονόχρωμα κοστούμια, θα μαζέψει πίσω τα μαλλιά και το μικρό δάχτυλό της θα κοσμεί χρυσό δαχτυλίδι, σήμα κατατεθέν καριερίστριας γυναίκας μετά τα τριάντα.
Στο γάμο της θα επιλέξει λευκό στενό νυφικό, θα τονίσει μέση και μπούστο πάντα σε διακριτικούς τόνους σε μια δημιουργία deux hommes. Τα μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό κότσο θα τις αποδώσουν τον τίτλο της ιέρειας του σικάτου στυλ.
Ψυχαναλύεται ως το αγαπημένο κοριτσάκι του μπαμπά, που ήθελε να πετυχαίνει στόχους για να τον κάνει περήφανο, ευαίσθητο παιδί αλλά στα μάτια του μπαμπά ήθελε να φαίνεται η πιο δυνατή από τις άλλες αδερφές. Ίδιον ελληνίδας γυναίκας;
Πολλοί θα αναρωτηθούν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα γερό όνομα, μια εύπορη οικογένεια, διασυνδέσεις και πολλά ναι πολλά λεφτά. Αν τα αφαιρέσουμε όλα αυτά, μένει μια προσωπικότητα, ας μη την αφορίσουμε αν δε μας δώσει ακόμα λόγο.
Να της ευχηθούμε να αρθρώνει τη φωνή της λίγο πιο έντονα και να κερδίσει το στοίχημα που έθεσε στον εαυτό της να τραβήξει την προσοχή της κοινωνίας με καινούργιες ιδέες, ήθος και αξιοπρέπεια.

11 σχόλια

  1. Στάζει σάλια η οθόνη κωθώνια δεξιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ" ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ. ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με το μπαμπα της παντρευεται?...
    ααααα ειναι ο κοσμηματοπωλης που της κανει φτηνα δωρακια,την καημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον αγαπαει,ειναι καλο παιδι το λυκοπουλο,
    και απο ομορφια σκιζει ο π@@στης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΕΦΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ


    ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΕΤΑ ΖΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το 1954 δηλαδή γέρος σε σχεσει μαυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΣΤΈΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΗΘΕΛΕ , ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΗΡΕ. ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η' ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Η' ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ: ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΡΕΠΠΑΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ!!!Ο ΣΟΥΠΕΡ ΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τι τόσο "γλύψιμο";
    Μήπως αποσκοπείτε σε τίποτα ανταμοιβές;

    Εντάξει το εμπεδώσαμε ότι η αναφερομένη έχει μεγάλη ομορφιά αι αξία.

    Άλλες κοπέλλες με μεγαλύτερη ομορφιά, περισσότερα πτυχία και αξία νομίζετε ότι δεν υπάρχουν;

    Αλλά βέβαια οι άλλες κοπέλλες είναι άνεργες γιατί δεν είχαν την τύχη να έχουν γονέα πρώην Υπουργό και θείο μεγαλοεπιχειρηματία.

    Σε αυτούς τους δύσκολους, μέχρι αυτοκτονιών, καιρούς δεν είναι σωστό να υποθάλπετε την καταστροφική για τον τόπο μας οικογενειοκρατία που φέρει μεγάλο (αν όχι το μεγαλύτερο) μέρος της ευθύνης για την κατάντεια του τόπου μας.

    Αν μη τι άλλο είναι μεγάλη πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:03:00
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΙΡΕΊΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ψηλή και μαλακίες ρε; Την έχετε δει απο κοντά; Τάπα είναι και μοσχαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΤΡΥΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ;

    ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση