GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ασμουσεν...

Αυστηρό και σαφές ήταν το μήνυμα προς την Ελλάδα, ότι θα πρέπει να εκπληρώσει «εκατό τοις εκατό» τις δεσμεύσεις της για τις μεταρρυθμίσεις κ...

Αυστηρό και σαφές ήταν το μήνυμα προς την Ελλάδα, ότι θα πρέπει να εκπληρώσει «εκατό τοις εκατό» τις δεσμεύσεις της για τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας, προκειμένου να παραμείνει στην ευρωζώνη, που απέστειλε το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Γεργκ Ασμουσεν.
Ο κ. Ασμουσεν, σε συνέντευξή του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ARD, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τους στόχους της οικονομικής προσαρμογής και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς της.
Παράλληλα, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο εαν θα μπορούσε να δοθεί επιπλεόν χρόνος στην Ελλάδα για την υλοποίηση των μετταρυθμίσεων και αν πετύχει τους στόχους της, απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε οικονομική επιβάρυνση στα υπόλοιιπα μέλη της ευρωζώνης.
Ωστόσο, σε ερώτηση για το αν «βλέπει» την Ελλάδα εκτός ευρώ, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι εαν συνέβαινε αυτό, θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ευρωζώνη αλλά και τη Γερμανία.
Σε άλλη συνέντευξή του, στην Καθημερινή της Κυριακής, υποστήριξε ότι οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ δεν αναιρούν τις δεσμεύσεις της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο κ. Ασμουσεν σημείωσε πάντως ότι η τρόικα είναι πρόθυμη να συζητήσει αλλαγές πτυχών του μείγματος της πολιτικής που εφαρμόζεται υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ανατρέπονται οι τελικοί στόχοι.
Τόνισε ακόμη ότι, αν η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους βρεθεί και πάλι στην κόψη του ξυραφιού, τότε «θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι το χρέος θα είναι βιώσιμο και η Ελλάδα θα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές».

10 σχόλια

  1. Αν θελει να κανει δουλεια η Τροικα δεν εχει παρα να εξετασει εξονυχιστικα ολες τις φορολογικες δηλωσεις παρελθοντων ετων.Εκεινων που δηλωναν 7000 το χρονο και ειχαν καταθεσεις 2 εκ στις τραπεζες.Οπως ο υιος Ψωμιαδης για παραδειγμα.Σαν κι αυτον υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ελευθεροι επαγγελματιες που με πενιχρες δηλωσεις κατεχουν ακινητα και μαλιστα σε καλες περιοχες.Επισης αγροτες - κατ ευφημισμο-.που δηλωνουν ψιχουλα.Ξηλωμα απο τη ξαπλα των μισων Δ.Υ. και ιδιως εκεινων που "κανουν" τους "υπηρεσιακους παραγοντες".

    Να δης πως θα γεμισουν τα ταμεια του κρατους.

    Δραστικη μειωση των στρατιωτικων δαπανων.Να αναλαβει η ιδια η τροικα και η ΕΕ τη φυλαξη των συνορων με εξοδα δικα τους.

    Το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων ακομα να γινει σε συμβολαιογραφους δικηγορους μηχανικους κλπ.Προφανως γιατι τα παραπανω επαγγελματα ειναι αυτα που κουμανταρουν τη πολιτικη μας ζωη.Ομελετα δε γινεται αν δεν σπασουν αυγα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνο με τον κύριο Αδωνι, Σπυρίδων, Μπουμπουκο, Γεωργιάδη, Μανωλιδη... Κάνει δηλώσεις ευθαρσώς στο έχτρα 3 ότι οι Φουχτερ ο Ραιχεμπαχ είναι ΙΔΙΚΟΊ και οι συμβουλές τους τον έχουν βοηθήσει να φτιάξει το κράτος....

    ΑΡΑ δεν γιατί ρε παιδιά να υπάρχεται εσείς στην ΒΟΥΛΗ; γ
    ιατί να μην μας βάλουμε τους ξένους ;

    κάτω οι Ελληνες πολιτικοί ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΒΟΥΛΗ ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ..

    ΖΗΤΩ Ο ΡΑΙΧΜΠΑΧ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΡ ..ΕΞΩ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ....ΝΑ ΜΟΥΝΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ..ΕΥΓΕ ΑΔΩΝΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΏ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΆΛΑ ΣΟΥ..ΑΝ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΆ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΟΥΜΕ ;;


    ΜΠΡΆΒΟ ΑΔΩΝΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΆ ΛΟΓΊΑ .... ΈΞΩ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α

    Με γελοιότητες μόνο μεταξύ μας δουλευόμαστε... γιατί οι Άσμουσεν μας έχουν καταλάβει προ πολλού.

    Μιλώντας στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα ο κ. Άσμουσεν ανέφερε ότι δεν μπορούμε να ζητούμε από χώρες όπου ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι πάνω από 1.000 ευρώ να συνδράμουν την Ελλάδα όπου ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι, όπως είπε, 3.000 ευρώ.

    Πολλοί διαολίστηκαν και άρχισαν τον λαϊκισμό και τα παραμύθια γράφοντας:
    Στοιχεία από την ΑΔΕΔΥ που δημοσιοποιεί η κρατική τηλεόραση αναφέρουν ότι ένας υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 17 χρόνια προϋπηρεσίας παίρνει 1.620 ευρώ μεικτά, ενώ ένας υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 1.151 ευρώ μεικτά.

    Ναι αλλά τα στοιχεία που κυκλοφορούν απευθύνονται σε ηλίθιους γιατί αφενός όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι οι μισθοί στις ΔΕΚΟ είναι 3.000 και αφετέρου ξέρουμε ότι τα νουμεράκια που αναφέρουν οι λαϊκιστές είναι ο βασικός μισθός στον οποίο προστίθεται χαλαρά άλλος ένας μέσω των γνωστών επιδομάτων "προσέλευσης στην εργασία" κ.λπ

    Με τέτοιες γελοιότητες ή με το ότι "εργαζόμαστε σκληρότερα απ' όλους στην Ευρώπη σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ" (θα ασχοληθούμε και μ' αυτό το ψέμμα κάποια στιγμή...)
    μόνο μεταξύ μας κοροιδευόμαστε...

    Γιατί οι ξένοι όπως ο Ασμουσεν μας έχουν καταλάβει καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ .

    Π.Χ.ενα μονο περιστατικό ΛΑΜΟΓΙΟΥ

    -----------------------------
    Η κυρία “36 επιτροπές” και το “κλάμα” στο υπ.Υγείας!
    Ποιοι θησαύριζαν επί χρόνια από
    τις πληρωμένες επιτροπές...

    Η έμπνευση του Αντώνη Σαμαρά να κόψει όλες τις πληρωμένες επιτροπές στα υπουργεία δεν ήταν τυχαία.
    Τα τελευταία χρόνια δεκάδες στελέχη της δημόσιας διοίκησης αλλά και της ιδιωτικής αγοράς, θησαύριζαν εισπράττοντας χρήματα από μισθωμένες επιτροπές που σχηματίζονταν εν μία νυκτί.
    Ποιοι έβγαλαν χρήματα στηριζόμενοι στις πελατειακές σχέσεις στα υπουργεία και σε βάρος των κρατικών ταμείων;
    Αλλά και ποια ήταν η κορυφαία σκανδαλώδης περίπτωση;

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που και στο υπουργείο Υγείας έβγαζαν τουλάχιστον έναν μισθό παραπάνω συμμετέχοντας σε επιτροπές δήθεν σχεδιασμού και αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων της δημόσιας υγείας.

    Η πιο τραβηγμένη περίπτωση αφορούσε διευθύντρια - μόνιμη υπάλληλο του υπουργείου Υγείας- για την οποία αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχε κοντά σε... 36 επιτροπές, παίρνοντας βέβαια και τα αντίστοιχα χρήματα!

    Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση είχε διερευνηθεί διεξοδικά, τελικά έμεινε στα ...χαρτιά με τη συγκεκριμένη κυρία να εργάζεται ακόμη στο Υπουργείο και να περνά ανενόχλητη στους διαδρόμους.
    Άλλωστε παρότι οι τελευταίοι υπουργοί Υγείας είχαν ενημερωθεί σχετικά, κανείς δεν προέβη στην απομάκρυνσή της με το επιχείρημα ότι κανένα δικαστήριο δεν είχε αποφανθεί σχετικά.
    Ερωτηθείσα η ίδια, όταν είχε αποκαλυφθεί η υπόθεση, ισχυρίστηκε πως απλώς ήταν ...ικανή και την επέλεγαν να συνδράμει με τις γνώσεις της!!!

    Βέβαια δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Δεκάδες άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων είχαν ενταχθεί κατά καιρούς σε επιτροπές εισπράττοντας ακόμη και 250 έως και 500 ευρώ για κάθε συνεδρίαση της επιτροπής!
    Αποτέλεσμα είναι να έχουν “γεννηθεί” από το πουθενά, αμέτρητες επιτροπές για πάσα νόσο και ...αδικία.

    Έστω κι αν οι επιτροπές ψαλιδίστηκαν και θα εξοικονομηθούν πολύτιμα κονδύλια, αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα σκανδαλώδη μοιράσματα του δημοσίου χρήματος που κάποιοι επί σειρά ετών έσπευδαν να αξιοποιήσουν...
    ----------------------------------
    ΑΠΟ...iatropedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ!!

    ΘΑ ΈΛΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΆΡΟΜΕ ΠΕΊΣΩ ,,,, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ,ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ ...

    ΜΗΝ ΚΟΙΜΆΣΤΕ ΉΣΥΧΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΆΔΕΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούστε ηλίθιοι Ελληνες αυτή την Ιστορία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

    Ίσως να μπορούσε να γραφτεί καλύτερα ή να γινόταν καλύτερα αντιληπτή στον προφορικό λόγο. Ίσως.

    Πιστεύω, όμως, ότι αξίζει να διαβαστεί. Και ακόμη περισσότερο. Να τη διηγηθείτε και σε κάποιον άλλο.

    Η κρίση των γαϊδάρων...


    Το έκαναν και το κάνουν αρκετοί οικονομολόγοι με τους τραπεζίτες, σε έναν κόσμο τον οποίο, από όπου και να τον πιάσεις, είναι «λερωμένος» με την οικονομία.

    Λοιπόν, μία μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα.

    Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν έναντι 100 ευρώ, και μάλιστα μετρητά.

    Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.

    Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους.

    Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα, με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.

    Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάιδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε έπειτα από μία εβδομάδα για να αγοράσει οποιονδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι 500 ευρώ! Και αποχώρησε.

    Την επόμενη μέρα ανέθεσε στον συνένοχο του- συνέταιρό του με το κοπάδι των γαϊδάρων που είχε αγοράσει από το χωριό τους, τον έστειλε στο ίδιο χωριό με εντολή να τα πουλήσει όλα στην τιμή των 400 ευρώ το ένα...

    Οι κάτοικοι βλέποντας τη δυνατότητα να κερδίσουν 100 ευρώ την επόμενη εβδομάδα, αγόρασαν ξανά τα ζώα τους 4 φορές πιο ακριβά από ό,τι τα είχαν πουλήσει τα δικά τους, για να το κάνουν αυτό, αναγκάστηκαν να ζητήσουν δάνειο από την τοπική τράπεζα.

    Όπως φαντάζεστε, μετά τη συναλλαγή οι δύο επιχειρηματίες έφυγαν διακοπές σε ένα φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, ενώ οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν υπερχρεωμένοι, απογοητευμένοι, και με τα γαϊδούρια στην κατοχή τους που δεν άξιζαν πλέον τίποτα.

    Φυσικά οι αγρότες προσπάθησαν να πουλήσουν τα ζώα για να καλύψουν τα χρέη. Μάταια.

    Η αξία τους είχε πέσει δραματικά. Η τράπεζα λοιπόν κατάσχεσε τα γαϊδούρια και εν συνεχεία τα νοίκιασε στους πρώην ιδιοκτήτες τους.


    Ο τραπεζίτης όμως πήγε στον δήμαρχο του χωριού και του εξήγησε ότι εάν δεν ανακτούσε τα κεφάλαια που είχε δανείσει, θα κατέρρεε και αυτός, και κατά συνέπεια θα ζητούσε αμέσως το κλείσιμο της ανοικτής πίστωσης που είχε με τον δήμο.

    Πανικόβλητος ο δήμαρχος και για να αποφύγει την καταστροφή, αντί να δώσει λεφτά στους κατοίκους του χωριού για να καλύψουν τα χρέη τους, έδωσε λεφτά στον τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν κουμπάρος του δημοτικού συμβούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι ήταν, τελικά, οι γάιδαροι;

    Η ιστορία συνεχίζεται ως εξής:

    Δυστυχώς, όμως ο τραπεζίτης αφού ανέκτησε το κεφάλαιό του, δεν έσβησε το χρέος των κατοίκων, και ούτε το χρέος του δήμου, ο οποίος φυσικά βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πτώχευση.

    Βλέποντας τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και στριμωγμένος από τα επιτόκια, ο δήμαρχος ζήτησε βοήθεια από τους γειτονικούς δήμους.

    Αυτοί όμως του έδωσαν αρνητική απάντηση, γιατί όπως του είπαν, είχαν υποστεί την ίδια ζημιά με τους δικούς τους γαιδάρους!

    Ο τραπεζίτης τότε έδωσε στον δήμαρχο την «ανιδιοτελή» συμβουλή-οδηγία να μειώσει τα έξοδα του δήμου:

    Λιγότερα λεφτά για τα σχολεία, για το νοσοκομείο του χωριού, για τη δημοτική αστυνομία, κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων, της έρευνας, μείωση της χρηματοδότησης για καινούρια έργα υποδομών, διακοπή του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι»,

    Κλείσιμο του πολιτιστικού κέντρου που περιλάμβανε δημοτικό κινηματογράφο, δημοτική βιβλιοθήκη, δημοτικό ωδείο, θεατρικό εργαστήρι.

    Αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης, απολύθηκαν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημαρχείου, έπεσαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι.

    Ήταν έλεγε αναπόφευκτο, αλλά υποσχόταν με αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές «να βάλει τάξη στη λειτουργία του Δημοσίου, να βάλει τέλος στις σπατάλες» και να ηθικοποιήσει το εμπόριο των γαϊδάρων.

    Η ιστορία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μαθεύτηκε πως οι δύο επιχειρηματίες και ο τραπεζίτης είναι ξαδέρφια και μένουν μαζί σε ένα νησί κοντά στις Μπαχάμες, το οποίο και αγόρασαν με τον ιδρώτα τους.

    Ονομάζονται οικογένεια Χρηματοπιστωτικών Αγορών, και με μεγάλη γενναιότητα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν την εκλογική εκστρατεία των δημάρχων των χωριών της περιοχής.

    Η ιστορία είχε και ένα ακόμη μικρό κομμάτι που χάθηκε στην πορεία της μέσα από το Διαδίκτυο και αναφερόταν στην αντίδραση των κατοίκων.

    Ετσι, δεν θα μάθουμε ποτέ πώς αντέδρασαν. Εμείς, όμως, αν ήμασταν στη θέση τους, πώς θα αντιδρούσαμε;

    Γελοίοι και λίγοι

    Η τελευταία ιλαροτραγωδία που παρακολουθήσαμε με την αναζήτηση ενός πρωθυπουργού «κοινής αποδοχής» αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του παρόντος πολιτικού συστήματος.

    Μία πελατειακή δημοκρατία η οποία υποθηκεύθηκε σε τραπεζίτες και το ντόπιο αλλά φοβικό κεφάλαιο έφθασε στο τέλος της, πληρώνοντας πρώτη την παγκόσμια συστημική κρίση.

    Αυτή την πελατειακή δημοκρατία που υπηρέτησαν και ενίσχυσαν κάποιοι πονηροί τυχοδιώκτες, μερικοί αμοραλιστές τεχνοκράτες, αρκετοί ανόητοι κομπλεξικοί με πάθος για εξουσία και πολλοί επαγγελματίες πολιτικοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το προσωπικό τους όφελος, την πληρώνουμε ήδη πολύ ακριβά.

    Και την πληρώνουμε επειδή, στην ουσία, πρώτοι αδιαφορήσαμε εμείς για τον τόπο που ζούμε, για τον διπλανό μας, για το αύριο των παιδιών μας.

    Πιστέψαμε ότι ο περίγυρος της μικροευζωίας μας ήταν εγγυημένος, στραφήκαμε στην ιδιώτευση και αδιαφορήσαμε για τον δημόσιο και τη συμμετοχή στα κοινά.

    Η μόνη λύση για να αποφύγουμε την καταστροφή είναι η βούληση να ξαναρχίσουμε. Την έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    ΟΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΠΡΟΙ.
    ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΣΕ ΣΚΑΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΪΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΣΕΠ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ
    ΚΑΡΣΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ.ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΡΑΓΕ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΣΚΕΤΟΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ .ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΤΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΑΙΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΦΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση