GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέσυρε το αίτημα για ευρωπαϊκή βοήθεια η Κύπρος...

Η Κύπρος απέσυρε το αρχικό της αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ανακοίνωσε στο γερμανικό Κοινοβούλιο, ο υπουργ...

Η Κύπρος απέσυρε το αρχικό της αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ανακοίνωσε στο γερμανικό Κοινοβούλιο, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το βράδυ της Τετάρτης, είχε ενημερώσει την Επιτροπή Προϋπολογισμού ότι η Λευκωσία επιδιώκει συνολική βοήθεια και όχι μόνο στήριξη για τις τράπεζές της.
Η κίνηση αυτή της Λευκωσίας ενισχύει την πεποίθηση ότι η κυπριακή κυβέρνηση πιθανόν θα καταφύγει σε δανειοδότηση από τη Ρωσία, προκειμένου να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους.
Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Τετάρτης, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, διατυπώθηκαν εικασίες ότι δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει σύσταση εξόδου στην Κύπρο, ή ακόμη και στην Ελλάδα, αν η κρίση χρέους τους κριθεί υπερβολικά επικίνδυνη για τα υπόλοιπα κράτη.
Στον κυβερνητικό συνασπισμό πάντως, σημειώνεται, δεν αναμένουν να σκεφτεί αυτή τη στιγμή την έξοδό της από την Ευρωζώνη.

3 σχόλια

  1. αμα το κρατος ειναι μαγκας αυτα κανει ενω εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα μείνουν οι Γερμανοί, Ευρωπαίοι; Δυστυχώς το γερμανικό πρόβλημα ξανάρχεται.

    Προτείνω δημοψήφισμα στην ΕΕ, με ρώτημα την αποβολή της Γερμανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Η Ευρώπη και ο κόσμος δεν χρειάζονται καινούργιους νταήδες, και μάλιστα τους κληρονόμους του Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση