GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός σχεδίαζε να σκοτώσει τη Μισέλ Ομπάμα!

Έρευνα σε βάρος ενός αστυνομικού στην Ουάσιγκτον έχουν αρχίσει οι τοπικές αρχές, καθώς φέρεται να είχε γνωστοποιήσει τα σχέδιά του να δολ...

Έρευνα σε βάρος ενός αστυνομικού στην Ουάσιγκτον έχουν αρχίσει οι τοπικές αρχές, καθώς φέρεται να είχε γνωστοποιήσει τα σχέδιά του να δολοφονήσει την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα!
Κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ του αστυνομικού και συναδέλφων του για τις απειλές που δέχεται ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να δήλωσε ότι σκοπεύει να σκοτώσει τη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ.
Για να πιστοποιήσει μάλιστα ότι όντως σχεδιάζει να δολοφονήσει τη Μισέλ Ομπάμα έδειξε στους συναδέλφους του μέσω κινητού, φωτογραφία πυροβόλου όπλου, το οποίο σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει.
Συνάδελφοί του ανέφεραν το συμβάν που διερευνά το αστυνομικό τμήμα της Ουάσιγκτον. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο αστυνομικός εργάζεται για τη μηχανοκίνητη συνοδεία επίσημων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση