GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος: "Φύγε από τη ΝΔ". Κιουτσούκης: "Εγώ την έχτισα, σταλινικό παιδί του μπαμπά!"

Συνεχίζεται η κόντρα Μέχρι μεταξύ του γραμματέα της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κουτσιούκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις αποκρ...

Συνεχίζεται η κόντρα Μέχρι μεταξύ του γραμματέα της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κουτσιούκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις αποκρατικοποιήσεις. «Ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης; Ας λέει ό,τι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του». είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο γραμματέας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα «εκφράζει μια μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».
Στην ακόμη οξύτερη απάντησή του, ο κ. Κιουτσούκης αναφέρει: «Είμαι από αυτούς που ''έχτισαν'' αυτήν την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή» Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του... πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι...».

5 σχόλια

  1. Με παρέμβαση Σαμαρά άνοιξε η Χαλυβουργία-Δεν κλείνει η Χαλυβουργία Ασπροπύργου
    Ύστερα από εννιά μήνες κινητοποιήσεων και ενάμιση μήνα μετά την δικαστική απόφαση που είχε κρίνει παράνομες τις κινητοποιήσεις, το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο άνοιξε σήμερα το πρωί.

    Προηγήθηκε, χθες το βράδυ, παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδωσε σαφείς οδηγίες για την εφαρμογή του νόμου στους υπουργούς Εργασίας κ. Γ. Βρούτση και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια. «Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και η κυβέρνηση το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο» τους είπε και ζήτησε να συντονιστούν ώστε να λυθεί το ζήτημα.

    Ακολούθησε επέμβαση της αστυνομίας στις 5.30 το πρωί, μετά την οποία αρκετοί εργαζόμενοι κατάφεραν να εισέλθουν στο εργοστάσιο, ενώ υπήρξαν προσαγωγές απεργών

    Τα γεγονότα έχουν προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση. Αυτήν την ώρα, στην είσοδο του εργοστασίου δεν υπάρχει ένταση, ωστόσο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και πολλοί απεργοί και εργαζόμενοι από άλλους χώρους. Στο εργοστάσιο πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης, στην οποία καλεί το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Την επέμβαση της αστυνομίας για το άνοιγμα του εργοστασίου κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Ο Δημήτρης Στρατούλης μίλησε για επίθεση της αστυνομίας στους απεργούς και προανήγγειλε συγκέντρωση συμπαράστασης.

    H Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία υποστήριξε ότι το ΠΑΜΕ έχει αποκλείσει το δρόμο για να εμποδίσει τους εργαζομένους να εισέλθουν στην εργασία τους προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι «τρώνε ξύλο για να μπούνε στο εργοστάσιο».

    Να μην προχωρήσει στο κλείσιμο της μονάδας Ασπροπύργου αποφάσισε η Διεύθυνση της Ελληνικής Χαλυβουργίας .

    Στελέχη της εταιρείας ανέφεραν ότι μετά την απόφαση της Πολιτείας να αποκαταστήσει την νομιμότητα, εφαρμόζοντας τη δικαστική απόφαση, δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την υποβολή αιτήματος ομαδικών απολύσεων και την αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας.

    Τα ίδια στελέχη υπογράμμιζαν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, επειδή οι εργαζόμενοι που επιχειρούν να προσέλθουν στην εργασία δέχονται επιθέσεις στην είσοδο του εργοστασίου και παρεμποδίζονται, πιστεύουν όμως ότι γρήγορα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

    Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν ξεκινήσει απεργία το Νοέμβριο του 2011, μη δεχόμενοι μείωση των αποδοχών τους και μειωμένο ωράριο. Εκτοτε η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε σε απολύσεις, η ανάκληση των οποίων αποτελούσε πάγιο αίτημα κατά την εννεάμηνη κινητοποίηση.

    Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η διοίκηση είχε διαμηνύσει προς κάθε πλευρά ότι είναι αποφασισμένη να κλείσει τη μονάδα του Ασπροπύργου και να μεταφέρει όλη την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη μονάδα του Βόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτυστός, ολόφτυστος ο Τέρης είναι ρε πούστη μου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον…)

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

    Μιλάμε για μια εμβληματική περίπτωση φαρισαϊκής ηθικής.

    Α ρε αχρείε.

    Όταν άτομα αχρείοι σαν εσένα φτάνουν να γίνονται οι πρώτοι τη τάξει σ΄αυτό το εσμό από υπερεκτιμημένα τίποτα που κυβερνάει την χωρα, τότε το μέλλον της χώρας αυτής, δεν μπορεί παρά να διαγράφεται ζοφερό.

    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο γιός του φαταούλα Μητσοτάκουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ KAI ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ O ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤ¨ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ¨ ΟΥΣΙΑ MIZENS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ...KAI TΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση