GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρθολομαίος: «Μη φοβού το μικρόν ποίμνιον» (ΦΩΤΟ)

Χρησιμοποιώντας την ευαγγελική αυτή ρήση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολ...


Χρησιμοποιώντας την ευαγγελική αυτή ρήση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σε αντιδιαστολή με το μικρό ποίμνιο που έχει απομείνει στην Κωνσταντινούπολη, απευθύνθηκε με λόγους εγκάρδιους προς τα πλήθη των πιστών από την Πόλη, την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού που κατέκλυσαν σήμερα τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Πανευφήμου Ευφημίας, της οποίας ολόσωμο το Άγιο Λείψανο φυλάσσεται άφθορο στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Ο Πατριάρχης έδωσε στους..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=9859

2 σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε οχι και ποιμνιο κ.κ. παππαδες, ξυπνατε αν σας αρεσει αυτος ο ορισμος κρατατε τον για τον εαυτο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση