GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα διαρκείας έχει μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ;

Οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και η δυσαρέσκεια ορισμένων οπαδών για τις επιλογές της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι έκδηλη και στον αριθμό τω...

Οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και η δυσαρέσκεια ορισμένων οπαδών για τις επιλογές της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι έκδηλη και στον αριθμό των εισιτηρίων διαρκεία που έχουν διατεθεί. Ενώ πέρυσι τέτοιο καιρό ο αριθμός των διαρκείας είχε ξεπεράσει τις 7000, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο αριθμός των διαρκείας είναι 4804.

3 σχόλια

  1. Πως ο Άκης εξαγόραζε ψήφους...
    Τι λέει ο Ζήγρας και για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ που αγόραζε ο Τσοχατζόπουλος.

    Συγκεκριμένα πρόσωπα κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, ο οποίος απολογήθηκε χτες ενώπιον του ανακριτή.
    Ο συγκατηγορούμενος του πρώην υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στον ανακριτή ότι επιφανής... Κύπριος πολιτικός, με περισσότερες από μία θητείες σε υπουργική θέση, είχε ενεργό ρόλο όχι μόνο στην οργάνωση της όλης επιχείρησης για το «ξέπλυμα» αλλά και σε διακίνηση χρημάτων προερχομένων από «μίζες» που δόθηκαν για την επιλογή των ρωσικών όπλων TORMI.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Ζήγρας είπε, επίσης, στον ανακριτή της υπόθεσης ότι ο πρώην υπουργός ξόδευε ποσά πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε εκλογικές αναμετρήσεις, ώστε να εκλέγεται για να εξασφαλίζει ασυλία.

    Κατά τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού, τα χρήματα αυτά ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα ξόδευε για να εξαγοράζει ψήφους «ομογενών από τη Ρωσία και αθίγγανων», αλλά και για παροχές εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ που αγόραζε κατά εκατοντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γαμιούνται οι μαλάκες ακόμα άρτο και θεάματα!!!!!!! Ο ΠΑΟΚ και κάθε ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ αυτά που έφαγαν οι πρόεδροι τους είναι Α.Ε..

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΊΑ, ΈΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡ , εδώ; ΡΟΥΣΦΈΤΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΌΛΟΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ...ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΕΡΚΕΛ ... ΡΕ FIFA ΡΕ ΣΔΟΕ ΡΕ ΛΑΈ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΑΥΤΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΑ-ΤΟΎΡΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΉ; ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ; ΡΕΕΕ ΟΙ 20 ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΕΙΝΆΝΕ ΡΕ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Π .....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΉΝΟΥΝ ΜΑΤΣ , ΕΕΕΕ!! ...ΠΑΠΑΡΕΣ ΓΑΜΉΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΈΛΕΤΕ.. ΌΛΗ ΟΙ ΜΑΦΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΡΔΙΚΙΛΑ ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    Oι προτάσεις της Λίγκας στην Πολιτεία για τις ΠΑΕ..

    Ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο σε βάθος 10ετίας, διαγραφή του 80% των προσαυξήσεων και γενναία μείωση της φορολόγησης πρότειναν οι εκπρόσωποι της Superleague στον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για την ανακούφιση των δοκιμαζόμενων από τα οικονομικά προβλήματα ΠΑΕ.

    Συγκριμένες προτάσεις προς τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη έδωσε αντιπροσωπεία της Λίγκας που επισκέφθηκε την Παρασκευή το κυβερνητικό στέλεχος.

    Οι εκπρόσωποι της λίγκας, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος, πρότειναν να ρυθμιστούν τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο σε 120 δόσεις (σε βάθος 10 χρόνων δηλαδή) και να διαγραφεί το 80% των προσαυξήσεων.

    Επίσης έριξαν στο τραπέζι την πρόταση να μειωθεί στο μισό η φορολόγηση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών (από το 45% να επανέλθει το παλιό καθεστώς του 20%) και να δοθούν στις ΠΑΕ προσωρινές φορολογικές ενημερότητες μέχρι ψηφιστούν οι νέες ρυθμίσεις από τη Βουλή των Ελλήνων.

    Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι των ομάδων αποχώρησαν ικανοποιημένοι από αυτά που άκουσαν. Νεώτερα αναμένονται σύντομα.

    πηγή:contra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση